" Rico Kalıcı Gibi " ~ Bjk Beşiktaş Haberleri Çarşı Bjk Haber Bjk Haberleri Besiktas Karakartal

19 Haziran 2007 Salı

" Rico Kalıcı Gibi "

İspanya ve İngiltere’den teklifler alan Ricardinho’nun yabancı kontenjanı nedeniyle gönderilmesi düşünülüyordu. Ancak Runje’nin gidişiyle Sambacı’nın takımdaki yeri kesinleşti.


İnternacional de istiyordu Beşiktaş’a geçen sezon başında Corinthians’tan 1.7 milyon Euro karşılığında transfer edilen Ricardinho’nun, yabancı kontenjanında yer açılması için takımdan gönderilmesi planlanıyordu.

Sambacı’ya daha önce Brezilya’nın Internacional, İspanya’nın Murcia ve İngiltere’nin Tottenham ekipleri de talip olmuş ve nabız yoklamışlardı.Runje’yle yollar ayrılıncaRicardinho için 4 milyon Euro’luk bir bonservis bedeli isteyen Siyah-Beyazlılar ise düşüncelerini talip olan kulüplere açıklayıp, beklemeye geçmişlerdi. Rüştü’nün Beşiktaş’a transferi ve Runje’nin gidişiyle Siyah-Beyazlı takımda bir yabancı kontenjanı daha açıldı. Kara Kartal’da yaşanan son gelişmeler sonrasında Rico’nun takımda kalması büyük ölçüde kesinleşti.

Kleberson’a 1 ay süreTürkiye’den kaçar gibi ayrılan Beşiktaş’ın Brezilyalı yıldızı Jose Kleberson hakkında FIFA’nın 30 gün içerisinde karar vereceği bildirildi. Vanderlei Luxemburgo’nun çalıştırdığı Santos kulübüyle her konuda anlaşmaya varan 27 yaşındaki futbolcunun geçici lisans çıkarmak için harekete geçtiği ifade edildi.

Jean Tigana beklemedeBeşiktaş’tan ayrılırken, “Teknik direktörlük kariyerim bitti. Uzun bir süre dinlenmeyi düşünüyorum” diyen Jean Tigana, İngiltere’nin Manchester City kulübüyle anlaşmak üzere. Ada basınında çıkan haberlerde Manchester City’nin yeni hocasının Jean Tigana olacağı iddia edildi. Tecrübeli teknik adam konu hakkında yorum yapmaktan kaçınırken, resmi imzanın önümüzdeki günlerde atılması bekleniyor.

Hiç yorum yok: