" Salı Günü Biter " ~ Bjk Beşiktaş Haberleri Çarşı Bjk Haber Bjk Haberleri Besiktas Karakartal

15 Temmuz 2007 Pazar

" Salı Günü Biter "

"Kroldrup süper futbolcu ama fiyat problemi var. Cole da listemizde. 3-4 alternatifimiz mevcut. Transfer salıya şekillenir".


Transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş'ta yönetici Celal Kolat, "Bir ya da iki oyuncu alacağız. En geç salı günü şekillenir" dedi. Gündemlerindeki Carlton Cole ve Per Kroldrup ile temaslarının devam ettiğini belirten Kolot, "Fiorentina'lı Kroldrup süper futbolcu. Menajeriyle görüşüyoruz. Kesinleşen bir şey yok. Ama fiyat problemi var" diye konuştu.


DEFANSA SAVAŞÇI
Fiorentina'nın 7.5 milyon euro'dan 4 milyon euro'ya indiğini kaydeden genç yönetici, "Ancak bu rakam da bizim için fazla. Pazarlıklar sürüyor. Oyuncuyu da İtalya'dan Türkiye'ye getirmek kolay değil" ifadesini kullandı. Kolot, Cole'da da pürüzleri gidermeye çalıştıklarını belirterek, "Defansa savaşçı arıyoruz. Elimizde 3-4 alternatif var" dedi.

36'LIK YILDIZ ALMAM
Transferde ince eleyip sık dokuduklarını da dile getiren Celal Kolot şunları söyledi: "Hata yapmak istemiyoruz. Biz 36 yaşındaki yıldızları (Carlos) almayacağız. 30 maç oynayacak, 2 maç oynamayacak yıldızlar alacağız. İddia ediyorum en iyi transferleri Beşiktaş yaptı. Maçlar başladığında bunu herkes görecek."
Kaynak : Fotomaç

Hiç yorum yok: