Beşiktaş Günlüğü ~ Bjk Beşiktaş Haberleri Çarşı Bjk Haber Bjk Haberleri Besiktas Karakartal

15 Temmuz 2007 Pazar

Beşiktaş Günlüğü

Yükleme yaptılar
Avusturya kampındaki çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, dün yine çift idman yaptı. Sabahki çalışmaya Şili Milli Takımı'nın kadrosunda bulunduğu için kampa önceki gün dahil olan Tello da katıldı. Toplu ısınma ile başlayan antrenman ikişerli ve üçerli gruplar halinde koşu ile sürdü.

Sakatlar katılmadı
Sakatlıkları süren Mehmet Sedef, Burak Yılmaz, İbrahim Akın, Murat Şahin ve Nobre dün sabahki antrenmana katılmadı. Beş oyuncu otelde tedavilerine devam etti. Bu arada futbol şube sorumlusu Celal Kolot ile yönetci Mario Berk de antrenmanı takip ettiler.

Akın'a koruma
Ayak başparmağı enfeksiyon kaptığı için şişen İbrahim Akın, korumaya alındı. Dünkü idmana katılmayan yetenekli oyuncunun, bir iki gün daha dinlendirileceği belirtildi. Doktorlar, İbrahim'in bu haliyle idmanlara çıkması halinde parmağının daha kötüye gideceğini belirttiler.

Aman Cisse!
Önceki günkü idmanda aniden şortunu indirerek Nouma'yı hatırlatan Cisse, herkesi telaşlandırdı. Fransız futbolcunun sonunun Nouma gibi olmaması temenni edilirken, Cisse'nin bu konuda kulağının çekilmesi bekleniyor. Bu arada Fransız yıldız, her geçen gün formunu artırıyor.

Dersimiz Sheriff
Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi ön elemesindeki muhtemel rakibi Sheriff, teknik heyet tarafından detaylı incelemeye alındı. Moldova ekibini çıplak gözle izleyen teknik patron Ertuğrul Sağlam, yardımcıları ile birlikte rakiplerini çözüp, turu şimdiden garantiye alacaklarını bildirdi.

Fahri geliyor
Geçen sezon Tigana'nın fazla şans vermediği Fahri Tatan, Avusturya'daki hırsıyla formaya göz kırpıyor. İdmanların en çalışkan isimlerinden birisi olan Fahri, "Bu sezon hedefim ilk onbirde sürekli olarak kendime yer bulmak. Yedek oturmak istemiyorum" diye konuştu.

Hiç yorum yok: