"G.Saray'ın yaptığını biz Navarro'ya yaptık" ~ Bjk Beşiktaş Haberleri Çarşı Bjk Haber Bjk Haberleri Besiktas Karakartal

12 Temmuz 2007 Perşembe

"G.Saray'ın yaptığını biz Navarro'ya yaptık"



Beşiktaş Futbol Şube Sorumlusu Celal Kolot'tan önemli açıklamalar geldi.

LİG TV'den Atakan Kurt'a konuşan Celal Kolot G.Saray'ın Juninho'ya yaptığını Beşiktaş'ın da Navarro'ya yaptığını ve bu yüzden Navarro'nun kulübüyle çok önemli bir ücret karşılığı anlaştığını söyledi. Sevilla'nın sembol bir futbolcusu olduğundan dolayı onu alamadıklarını kaydeden Kolot, taraftar baskısının da bunda önemli olduğunu söyledi.
Şu anda defansa iyi bir adam baktıklarını kaydeden Kolot "Özellikle hocamızın isteği önemli. O yüzden acelemiz yok. Boumsong ile temasa geçemedik. Ricardinho kesin kalacak. Haberlerden dolayı kafası karışıyor. Ama onu satmayacağız. Son derece mutlu. Bu sene daha iyi bir Ricardinho göreceğiz" dedi.

Diğer takımların transferlerini de değerlendiren Kolot "Herkes kendi çapında iyi. Diğer takımlar da çok iyi transferler yaptılar. Tucnay'ın gitmesi büyük br kayıp. Tuncay ile hiç konuşmadık" dedi.

Ümit Karan'ın bir dönem Fenerbahçe ile temaslarına da değinen Kolot "Bizden Tümer gitti. Ümit Karan da gidebilirdi. Onlara düşman gözüyle bakmamalıyız. Bizden de futbolcu gidebilir. Avrupa'da da oluyor böyle işler" ifadesini kullandı.

"BIRAKMAYI DÜŞÜNDÜM"
Kolot son olarak ise "Bir kaç kere yöneticiliği bırakmayı düşündüm. Beşiktaş sevgisi ağır bastı. Geri döndüm. Bazı durumlarda insan sinirleniyor ve aklına böyle şeyler geliyor" dedi. Kolot ayrıca Tümer ile olan kavgasından sonra kendi açısından konunun kapandığını bildirdi.

(Ligtv.com.tr)

Hiç yorum yok: