" Gümbür Gümbür Geliyoruz Başkanım! " ~ Bjk Beşiktaş Haberleri Çarşı Bjk Haber Bjk Haberleri Besiktas Karakartal

12 Temmuz 2007 Perşembe

" Gümbür Gümbür Geliyoruz Başkanım! "

Beşiktaş Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Avusturya kampında, Başkan Demirören ile yaptığı zirvede, “Kampta her şey istediğim gibi gidiyor. Merak etme başkanım, bu sene en az gol yiyen takım biz olacağız” diye konuştu


İkinci etap çalışmalarını Avusturya’nın Seefeld bölgesinde sürdüren Beşiktaş’ta, teknik direktör Ertuğrul Sağlam, Başkan Yıldırım Demirön’le bir araya gelerek takım hakkında bilgiler verdi. Futbol Şubesi Sorumlusu Celal Kolot ve Dış İlişkiler Sorumlusu Mario Berk’in de katıldığı sohbet toplantısında, Sağlam, kampta her şey istedikleri gibi gittiğini bildirerek, futbolcularının performansından memnun olduğunu söyledi. Sağlam, Demirören’e “Futbolcularıma kimsenin yerinin garanti olmadığını söyledim isteklerimi eksiksiz olarak yerine getiriyorlar. Geçen yıl defansta yapılan hatalar nedeniyle şampiyonluk kaçtı.


Özellikle bu mevkiide eksiklerimizi gidermeye çalışıyoruz” dedi. “Başkanım içiniz rahat olsun” diyerek Demirören’i rahatlatan Sağlam, Beşiktaş camiasının zevkle ve heyecanla izleyeceği bir takımın yakın zamanda karşılarında olacağını söyledi. Görüşmeden oldukça memnun kalan Demirören ise “İdmanlarda futbolcuların hırsını görüyorum. Geçen yıla oranla az zamanda çok yol katedilmiş. Umarım bu güzel arkadaşlık ortamı ve forma yarışı sezon boyu devam eder” diye konuştu. Demirören, yapılacak son transferlerle ilgili olarak ise takımda dengeleri bozumayacak şekilde bir stoper alacaklarını da bildirdi.



Kartal’a Viking stoper

Uzun süredir stoper arayışlarını sürdüren Beşiktaş, Fiorentina’nın Danimarkalı defans oyuncusu Kroldrup’la anlaştı. Pazarlıkların devam ettiği bu futbolcuda bir sonuç çıkmazsa Siyah-Beyazlılar rotayı Kopenhag’ın milli oyuncusu Michael Gravgaard’a çevirecek. Fiorinta Kroldrup’a 4 milyon Euro istediği Beşiktaş’ın ise 2.5 milyon önerdiği bildirildi. 27 yaşındaki Krolrup ile 29 yaşındaki Grevhar Danimarka Milli Takımı’nın savunma bloğunu oluşturuyor.


Şampiyonlar Ligi hayal!

Beşiktaş’ın Arjantinli futbolcusu Matias Delgado yeni sezonda taraftarların çok farklı bir Delgado izleyeceğini söyledi. “İlk sezonunda sakatlıklarımdan dolayı gerçek performansını sergileyemedim” diyen Arjantinli oyuncu Beşiktaş’ta öncelikle hedefin Türkiye’deki başarı için olması gerektiğini de belirterek, “Geçen sezonki ikinciliğimizi bir üst sıraya çıkararak bu sezon şampiyon olmalıyız ve Türkiye kupasını kazanmalıyız. Avrupa Kupasında ise öncelikle hedefimiz Şampiyonlar Ligine kalmak. Bu kupayı kazanırız demek ise hayal olur” ifadesini kullandı

Kaynak : Tercüman


Hiç yorum yok: