" Beşiktaş Günlüğü" ~ Bjk Beşiktaş Haberleri Çarşı Bjk Haber Bjk Haberleri Besiktas Karakartal

30 Temmuz 2007 Pazartesi

" Beşiktaş Günlüğü"

4 yıl daha İspanya'da
Geçirdiği ağır sakatlık sonrasında sahalardan uzak kalan Villa Real'in önemli ismi Nihat Kahveci, 4 yıl daha İspanya'da futbol yaşamına devam edeceğini söyledi. Milli oyuncu, "Formumu yakalamaya başladım. Türkiye'ye dönme gibi bir düşüncem yok" dedi.

Kombineye ilgi azaldı
Beşiktaş, bu sezon yaklaşık 13 bin kombine bilet satışı yapabildi. Geçen sezon 19 bin 600 adet kombine bilet satan siyah-beyazlı kulüp, 8.2 milyon YTL'yi kasasına koymuştu. Bu sezon kombinelerdeki sayının azalmasına rağmen hasılat 10 milyon YTL'ye çıktı.

Demirören konuşacak
Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören, BJK Süleyman Seba Fulya Projesi'nde şimdiye kadar yapılan çalışmalarla ilgili olarak, Fulya'da bugün saat 15.00'de detaylı bir basın toplantısı düzenleyecek. Toplantı sonrasında projenin basın mensuplarına gezdirileceği de açıklandı.

Formalar tanıtılacak
Beşiktaş'ın yeni sezon formaları ve Kartal Yuvası ürünleri, bugün BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde saat 20.00'de başlayacak "Hayatımız Siyah Beyaz" gecesinde tanıtılacak. Çeşitli sürprizlerin de olacağı gecenin saat 23.00'de sona ermesi planlanıyor.

Biletler için satış günü
Siyah-beyazlıların çarşamba günü Moldava'nın Sheriff takımı ile İnönü Stadı'nda oynayacağı Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme maçının biletleri bugün satışa çıkıyor. Taraftarlar, geçtiğimiz gün açıklanan bilet fiyatlarının pahallı olmasından dert yanmış ve tepki göstermişti.

Güleç'in morali sıfır
Teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın gözüne giremeyen ve yönetimin forvet arayışlarına hız vermesi genç oyuncunun moralini bozdu. Keyifsiz olması gözlerden kaçmayan Gökhan Güleç, "Ben takımda kalmak için son ana kadar savaşacağım" diye konuştu.

Hiç yorum yok: