" Beşiktaş Günlüğü " ~ Bjk Beşiktaş Haberleri Çarşı Bjk Haber Bjk Haberleri Besiktas Karakartal

24 Temmuz 2007 Salı

" Beşiktaş Günlüğü "

Andersson rafa kalktı
Savunmasını güçlendirmek istelen Beşiktaş'ta Andersson ismi askıya alındı. Futbol şube sorumlusu Celal Kolot'un "Hazır, her an getirebiliriz" dediği Cleber Andersson için teknik direktör Ertuğral Sağlam, "Diğer alternatiflerin hiçbiri olmazsa, Andersson'a bakarız" dedi.

Kartal artık 'Sarar'
Siyah-beyazlılar giyim sponsorlarını değiştirdi ve yeni isim Sarar oldu. Vakko ile olan sözleşmesini bitiren Beşiktaş'ı yeni sezonda Sarar'ın giydireceği öğrenildi. Sarar firmasının, yeni sezon başlamadan önce yapacağı bir defileyle Beşiktaş'ın yeni kıyafetlerini tanıtacağı ifade edildi.

Kombine barajda
Beşiktaş'ta kombine kart satışları beklenenin altında kaldı. Geçtiğimiz sezon 19 bin 500 gibi rekor bir rakamla kombine kart satan siyah-beyazlılar, şu ana kadar sadece 9 bin kart satabildi. Yönetim, 10 bin barajını geçmek istediklerini belirtirken, hedeflerinin ise 14 bin olduğu belirtildi.

İleride radar var!
Beşiktaş'ın dün akşamki antrenmanına teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın esprileri damga vurdu. Sağlam, kondisyon çalışması sırasında yavaş koşan Mehmet Yozgatlı ve Can Erdem'e "Dikkat edin, ileride radar var" diye takıldı. İzinli olan Gökhan Zan çalışmaya katılmadı.

Psikolojik danışman
Siyah-beyazlı takımda, Prof. Dr. Ramazan Abacı, psikolojik danışman olarak göreve başladı. Beşiktaş'ın dün akşamki antrenmanı da izleyen Abacı'nın, daha önce İngiltere'nin Nottingham Forest kulübünün yanı sıra Kayserispor ve Samsunspor'da da çalıştığı öğrenildi.

Şan Ökten anılacak
Beşiktaş'ın efsane yöneticilerinden Şan Ökten, ölümünün 20. yıldönümünde mezarı başında anılacak. Kuzguncuk Nakkaştepe'deki kabri başında saat 11.00'de yapılacak ve siyah-beyazlı yöneticilerin de katılacağı anma töreni için 10.00'da Akaretler'den servis kaldırılacak.

Hiç yorum yok: