" Artık Gözler Forvette " ~ Bjk Beşiktaş Haberleri Çarşı Bjk Haber Bjk Haberleri Besiktas Karakartal

24 Temmuz 2007 Salı

" Artık Gözler Forvette "

Santander'in stoperi Ruben'in işini bitiren Beşiktaş, golcü arayışına yöneldi. Ada basını, Kartal'ın Kongolu forvet LuaLua'nın peşinde olduğunu yazdı.

Kulübüne 3 milyon Pound
Stoper eksiğini, son anda bir aksilik çıkmazsa Racing Santanderli Ruben ile çözecek olan Beşiktaş, forvet arayışlarına hız verdi. Ertuğrul Sağlam, “Aradığımız isim değil” diyerek West Ham’lı Cole’ün transferini veto etti. İngiltere’nin yüksek tirajlı gazetelerinden News of The World ise, Beşiktaş’ın Demokratik Kongo Cumhuriyeti Milli Takımı’nda forma giyen Portsmouth’un forveti Lomana LuaLua’yı kadrosuna katmak için harekete geçtiğini yazdı. Haberde, 3 sezondur İngiltere Premier Ligi ekiplerinden Portsmouth’ta top koşturan Lomana LuaLua için Siyah-Beyazlılar’ın 3 milyon Pound’u gözden çıkardığı ileri sürüldü.

Vassel ismi de gündemde
Ada’nın bir başka ekibi Wigan’ın yanı sıra UEFA Kupası şampiyonu İspanyol Sevilla’nın da 26 yaşındaki oyuncu ile ilgilendiği, ancak en ciddi teklifin Beşiktaş’tan geldiği iddia edildi. Kulübüyle 2009’a kadar sözleşmesi olan yıldız futbolcu, Ada’nın en önemli hücum silahları arasında gösteriliyor. Bu arada Kartal’ın, Manchester City’nin ve İngiltere Milli Takımı’nın önemli oyuncularından Darius Vassel için de 1 milyon Pound teklif ettiği belirtildi. City Teknik Direktörü Sven-Grone Eriksson’un, aynı bölge için önemli bir ismi kadroya katması halinde Kartal’ın bu transferi bitireceği öğrenildi.

Lomana LuaLua
Tam Adı: Lomana Tresor LuaLua
D.Tarihi: 28 Aralık 1980
D.Yeri: Kishasa/Kongo
Boy: 1.73
Kilo: 73
Pozisyon: Forvet
Oynadığı kulüpler: Colchester ve Newcastle United

Hiç yorum yok: