" Beşiktaş Günlüğü " ~ Bjk Beşiktaş Haberleri Çarşı Bjk Haber Bjk Haberleri Besiktas Karakartal

13 Temmuz 2007 Cuma

" Beşiktaş Günlüğü "

Stoper arayışlarını sürdüren Beşiktaş, Fiorentina'nın 27 yaşındaki başarılı Danimarkalı futbolcusu Per Kroldrup'la anlaşmak üzere.

Kroldrup bekleniyor
Stoper arayışlarını sürdüren Beşiktaş, Danimarkalı yıldız Per Kroldrup ile anlaştı. Birçok isimle görüşen ancak sonuç alamayan siyah-beyazlılar, Fiorentina'da forma giyen 27 yaşında ve 1.95 boyundaki tecrübeli futbolcunun işini bitirdi. Ancak Beşiktaş yönetimi ilk tercihi olan Boumsong'dan gelecek yanıtı bekliyor.

Halimiz kalmadı!
Ertuğrul Sağlam'ın 1 gün izin verdiği futbolcuların çoğu, günü dinlenerek geçirdi. Sabah 11.00'de yapılan şehir turuna sadece Nobre, Serdar Kurtuluş ve Mehmet Sedef katılırken; diğer oyuncular ise "Neden gezmiyorsunuz?" sorusuna, "Gezecek halimiz mi kaldı. En iyi yatıp dinlenmek. Dışarı çıkmak bile istemiyoruz" dediler.

Demirören durmuyor
Önceki gün takımın kamp yaptığı Avusturya'ya giden başkan Yıldırım Demirören, her sabah 6 kilometre tempolu yürüyüş yaparak form tutuyor. Sabah otel çevresinde yürüyüş yapan, öğleden sonra da golf oynayan başkan Yıldırım Demirören'in yarın kamptan ayrılacağı dile getirildi.

Burak 3 hafta yok
Sakatlıktan yeni kurtulan ve Hall maçının ikinci yarısında sahaya sürülen Burak Yılmaz, sadece 8 dakika oynayabildi. Arda adalesinden sakatlanan Burak'ın dün MR'ı çekildi. Kontroller sonucunda futbolcunun sahalardan 3 hafta uzak kalacağı açıklandı. Burak'ın tedavisine hemen başlandı.

Hiç yorum yok: