" Avusturya’ya Kartal Akını! " ~ Bjk Beşiktaş Haberleri Çarşı Bjk Haber Bjk Haberleri Besiktas Karakartal

13 Temmuz 2007 Cuma

" Avusturya’ya Kartal Akını! "


Dünü izinli olarak geçiren Beşiktaş’ta futbolcular stres attı.

Hall engelini 5 golle geçen Siyah-Beyazlılar’da oyuncuların büyük bir bölümü otelde kalıp, havuzda eğlendiler. Serdar Kurtuluş, Mert Nobre, Ricardinho, Mehmet Sedef ve Delgado’nun yer aldığı grup ise Insburg’u dolaştı. Bobo ile Ricardinho alışveriş yaparken, Delgado ise faytonla gezi yaptı. Kampın ilk gününden bu yana otelin salonunda çalışan Nobre’nin oldukça neşeli olduğu gözlerden kaçmadı. Kara Kartal bugün çalışmalarına kaldığı yerden devam edecek.


Kamp notları

‘Kendimi yakarım’
Avusturya kampı öncesinde ilginç bir olay yaşandığı ortaya çıktı. Başkan Demirören’in, Ali Gültiken’e, “Malzemeci Süreyya Soner artık yaşlandı. Kamplara gelip zorlanmasın. Onun yerine gençlerden birisi takımla gitsin” dedi. Gültiken’in durumu Soner’e anlatması üzerine Süreyya Soner, “Benden önceki malzemeci Halil ağabey 28 yıl çalıştı. Kendimi iyi hissediyorum, ölene kadar kalmak istiyorum. Eğer beni götürmezseniz, Ümraniye tesisleri önünde benzin döküp kendimi yakarım” dedi. Bu tepki üzerine kampa Süreyya Soner kamptaki yerini aldı.

Kenan Öner geliyor
Beşiktaş Yönetimi Avusturya’ya çıkartma yapıyor. Kampın ilk günlerinde sadece Mario Berk ile Abdi Celalettin Kolot’un bulunduğu Seefeld’e önce Başkan Yıldırım Demirören gitmişti. Bugün de Siyah-Beyazlılar’ın genel sekreteri Kenan Öner’in kampa katılması bekleniyor. Öner, “Arkadaşlarımdan aldığım bilgiye göre takım çok iyi hazırlanıyor. Takıma katılıp, oyunculara ve teknik heyete moral vereceğim” dedi.


Kaynak : Fanatik

Hiç yorum yok: