İşte Kartal`ın `Hall`i! ~ Bjk Beşiktaş Haberleri Çarşı Bjk Haber Bjk Haberleri Besiktas Karakartal

13 Temmuz 2007 Cuma

İşte Kartal`ın `Hall`i!


İlk hazırlık maçında Avusturya 3. Lig ekibi Hall'ı 5-0 yenen Beşiktaş'ı, muhabirimiz Orhan Yıldırım mercek altına aldı. İşte Kartal'ın son durumu...


Rüştü
Şovmen Beyazıt Öztürk’ün konuklarını davet ederken klasikleşen ‘O bir...’ diye başlayan yaklaşımını biliyoruz. Rüştü için aynı yolu tercih etsek sonu gelmez. Kısa ‘O Kartal’ın herşeyi’ desek abartmış olmayız. Hep böyle kal Kaptan!

Hakan
Genç file bekçisi iyi çalışıyor. Yan toplarda uzun boyuna rağmen etkisiz. Ancak bunları da giderecek kapasitede.

Ali Tandoğan
Aklında sadece futbol var. Ancak kendisinden beklediğimiz bindirmeleri göremedik. Bekliyoruz...

Serdar Kurtuluş
Bir yıl aradan sonra gerçek bölgesi olan sağ kanada döndü. Hall karşısında yeni yerinde daha etkili olacağını gösterdi. Bir de gol attı.

İbrahim Toraman
Artık stopere kesin dönüş yaptı. şanssızlığı, yanındaki isimlerin sürekli değişmesi. Bir stoperde aranan tüm özelliklere sahip.

Mustafa
Değişen bir durum söz konusu değil. Kapasitesi ölçüsünde hep aynı seviyede çalışıyor. Örnek profesyonel.

Baki
Saatli bomba benzetmesi yapsak abartmış olmayız. Ne zaman ne yapacağı belli olmuyor. iyi niyetinden şüphemiz yok ama Hall karşısında bile hataları göze çarptı.

İbrahim Üzülmez
İbrahim’de sanki şeytan tüyü var. Saha dışında, tanımayan biri futbolcu olduğuna inanmaz. Saha içinde ise bu durum 180 derece değişiyor. Onu milli takıma taşıyan yönü, bitmeyen hırsı...

İbrahim Kaş
Eski yönetici Sinan Vardar çok övmüştü, az bile söylemiş. Stoper aramaya gerek yok, İbrahim Kaş var. Ama kendi evladımızı güven duymuyoruz, çünkü bedavaya oynuyor!

Serdar Özkan
Son 5-6 sezondur takımın her yurt dışı kampında var ama dönüşte kiralık veriliyor. Yine formda bakalım sonu ne olacak?

Burak
Forma aşkı için Hall maçında sakat sakat oynamayı göze aldı. Daha 5 günlük antrenmanla sahaya çıkmaya kalktı. Beşiktaş’ın Burak’a Hall karşısında değil; lig, kupa ve Devler Ligi’nde ihtiyacı var.

Koray Avcı
Sahada basmadık yer bırakmadı. Eğer yedek kalırsa kayıp, bir o kadar da ayıp olur.

Cisse
Fransız oyuncu idmanlarda iyi çalışıyor. Ancak Hall karşısında sahada sadece bedeni vardı! Tek olumlu hareket yapmadı. Beklemek lazım.

Koray Şanlı
PAF takımındaki mücadeleci, kendinden emin hareketlerini maalesef göremedik. Yetenek olduğu kesin, heyecanını yenecektir.

Fahri
O’nun şanssızlığı oynadığı bölge. Takımın en etkili ve kalabalık alanı orta saha. Buna rağmen sadece işine bakıyor, çalışıyor.

Delgado
İyi başladı. Frikikten attığı gol akıl doluydu. Arjantinli eğer performansını 90 dakikaya yayabilirse katkısı büyük olur.

Ricardinho
Görev yaptığı ikinci yarıda çok etkili oldu, mükemmeldi. Paşa’nın ilk kez serbest oynadığını gördüğümüz için belki de bize tuhaf geldi.

Aydın
Genç oyuncuyu çözmek imkansız. Öyle bir hareket yapıyor ki, hayran bırakıyor. Ardından halı sahada yapılmayacak hata ile dibe vuruyor.

Can
Top takibi, rakip eksiltmesi ve özellikle hava topları çok iyi. Ancak çok ağır.
Batuhan: Genç yeteneğe fazla top gelmedi. O da boş alanlara kaçmayıp, çakılı oynadı.

İbrahim Akın
Şeytan diyor ki, al eline bir tane kızılcık sopası her idman öncesi icabına bak! Bence Türkiye’nin en yetenekli yerli oyuncusu. Ancak yeteneklerini sahaya yansıtmamak için sanki özel çaba sarfediyor. İbo’ya bir hatırlatma: At merakı güzel bir hobi olabilir. Ama çok pahalı bir iştir. Bunun için önce yeteneğini sergile, oyna ve kazan...

Bobo
Bobo’yu sahada görünce moralim düzeldi! Önceki gün yönetim ve teknik heyete karşı yaptığımız maçtaki kendimi görür gibi oldum. Bobo bir kilo almış, sormayın gitsin. Doğal olarak, hızını, adam geçme yeteneğini ve direkt kaleye gitme özelliğinden ödün vermiş. Ne yapılır, ne rejim uygulanır bilemem ama derhal eski ideal kilosuna dönmesi gerek.

Kaynak : Fanatik

Hiç yorum yok: