" Beşiktaş Günlüğü " ~ Bjk Beşiktaş Haberleri Çarşı Bjk Haber Bjk Haberleri Besiktas Karakartal

10 Temmuz 2007 Salı

" Beşiktaş Günlüğü "

Başkan kampta
Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören, dün takımın kamp yaptığı Avusturya'ya gitti. Sabah saatlerinde otele giriş yapan Demirören, önce teknik direktör Ertuğrul Sağlam, ardından takımla giden yöneticiler Celal Kolot ve Mario Berk ile ikişer saat süren görüşmelerde bulundu.

Cruz'dan vazgeçildi
Siyah-beyazlılar, Paraguaylı yıldız Roque Santa Cruz'un Beşiktaş'a uygun isim olmadığında karar kıldı. Beşiktaş yönetimi, Ertuğrul Sağlam'ın yüksek bonservis ödenerek oyuncu alınmasına karşı olması üzerine, B. Mühin'li Cruz defterinin açılmamak üzere kapandığını bildirdi.

Krosta yormadı
Yeni sezon hazırlıklarında, günde üç idman yaptırarak futbolcularının adeta pestilini çıkartan Ertuğrul Sağlam, dün sabahki krosta hafif tempolu koşu programı uygulattı. Sağlam, menajer Gültiken'i de yanına alarak takımla birlikte koşarken; Koray ve Batuhan da takıma dahil oldular.

Gülesin anılıyor
Beşiktaş'ın efsane futbolcularından Şükrü Gülesin, ölümünün 30. yıldönümünde yarın kabri başında anılacak. 1977'de geçirdiği kalp krizi sonucu hayata gözlerini yuman Gülesin için yarın saat 10.00'da kulüp binası önünden servis kaldırılacak ve Emirgan Mezarlığı'nda tören yapılacak.

Altyapıda Vardar izi
Uzun yıllar siyahbeyazlı ekibin altyapısında görev yapan Sinan Vardar'ın ektiği tohumların ürünü alınmaya başlandı. Beşiktaş'ın mini minik, minik, B genç ve A genç takımları şampiyonluklara ulaşırken; Mehmet Sedef ve Batuhan gibi isimler de artık A takıma yükseldiler.

İzgeç'in mutluluğu
Kadıköy Beşiktaşlı İşadamları Derneği Başkanı Aydın İzgeç'in kızı Gülden İzgeç, önceki gün yaşamını Haluk Bölük ile birleştirdi. Birçok siyah-beyazlı kongre üyesinin de katıldığı davette, başkan Yıldırım Demirören'i temsilen Beşiktaşlı yöneticiler de düğün töreninde hazır bulundular.

Hiç yorum yok: