" Ricardinho'ya Sağlam Bileti " ~ Bjk Beşiktaş Haberleri Çarşı Bjk Haber Bjk Haberleri Besiktas Karakartal

22 Haziran 2007 Cuma

" Ricardinho'ya Sağlam Bileti "

Beşiktaş Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, yönetime verdiği raporda iyi bir teklif gelmesi halinde sambacının gönderilmesini istedi. Genç hocanın, Brezilyalı yıldızı kalırsa yedek bırakacağı bildirildi.

Kartal'da yeni teknik patron Ertuğrul Sağlam'ın, Brezilyalı orta saha oyuncusu Ricardinho için yönetim kuruluna, "gidebilir" raporu verdiği ortaya çıktı.
Geçtiğimiz günlerde yönetim ile görüşerek Ricardinho ve Delgado hakkında rapor sunan Sağlam'ın, Brezilyalı futbolcunun iyi bir teklif gelmesi halinde takımdan gönderilmesini istediği vurgulandı.

'Delgado kalsın'
Genç teknik adamın hazırladığı raporunda Arjantinli Matias Delgado hakkında olumlu görüşler bildirirken, Ricardinho'nun vazgeçilmez olmadığını ifade ettiği kaydedildi.
Ertuğrul Sağlam'ın orta sahada kesinlikle iki oyun kurucuya yer vermeyeceğine dikkat çekerek, takımda kalması durumunda bile Brezilyalı futbolcunun yedek kalacağını vurgulandığı öğrenildi.

Menajerini aradılar
Sağlam'ın bu raporu ardından kolları sıvayan siyah - beyazlı yöneticilerin, Ricadinho'nun menajeriyle temasa geçerek, Brezilyalı futbolcuya herhangi bir teklifin olup olmadığını sorduğu belirtildi.
Ülkesinde tatilini geçiren Ricardinho'ya, Brezilya kulüpleri ve çeşitli Arap ülkelerinden bir çok teklif olduğu öğrenildi.
Beşiktaş'tan yıllık 1 milyon 750 bin euro alan sambacı, takımdan ayrılırsa siyah - beyazlı kulüpteki yabancı kontenjanı boşluğu sayısı üçe yükselecek.
Bu arada yönetimin, boş bırakılması düşünülen bir yabancı kontenjanını ligin devre arasında kullanmak istediği ifade edildi.

Kaynak : Milliyet

Hiç yorum yok: