" BEŞİKTAŞ GÜNDEMİ " ~ Bjk Beşiktaş Haberleri Çarşı Bjk Haber Bjk Haberleri Besiktas Karakartal

22 Haziran 2007 Cuma

" BEŞİKTAŞ GÜNDEMİ "

Akatlara dev gibi kompleks
BJK Akatlar Spor ve Kültür Kompleksi’nde toplam 30 bin metrekarelik bir alana kurulan ve içinde yüzme havuzları, tenis kortları, SPA, fitness salonları ile birlikte Türkiye’nin ilk indoor Golf Kulübü’nü de barındıran Club Sporium’un açılışı dün yapıldı. Açılış kurdelesini kesen Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören, İstanbul’un en büyük spor ve yaşam kompleksi olan Club Sporium’a katkıda bulunanlara teşekkür ederken “Sportif başarılar geçici bu tesisler kalıcıdır. Burasıyla birlikte sabit gelirlerimiz 19 milyon dolara çıkıyor” dedi ve hafta başına kadar transferi bitireceklerini söyledi.

Del Bosque 2. Lig’de
Beşiktaş’ın eski teknik direktörlerinden Del Bosque İspanya İkinci Lig ekiplerinden Cadiz’in Sportif Direktörlüğü’ne getirildi. Daha önce Real Madrid’de başkan adayı olan Arturo Baldasano’nun satın aldığı kulüpte görev yapmayı kabul eden Del Bosque, Antrenör Mariano Garcia Remon’la çalışacak. Bir yandan Beşiktaş hakkında açtığı tazminat davasının sonuçlanmasını bekleyen İspanyol futbol adamı diğer taraftan da yeni takımı için transfer çalışmalarında bulunuyor.

Rüştü “Çok mutluyum”
Rüştü Reçber Beşiktaş’a transferini yaşamında yeni bir sayfa olarak nitelendirerek, “İnşallah yine başarılarla dolu bir sayfa olur. Şu anda kendi adıma çok mutluyum, çünkü Beşiktaş formasını taşımaktan şeref duyacağım” dedi. “Futbolu çok seviyorum ve işime büyük saygı duyuyorum” diyen file bekçisi “Hâlâ Türk futboluna milli takım düzeyinde hizmet edebileceğim inancını taşıyorum. Başta bazı kimselerce kabul görmeyebilirim, bunu da saygıyla karşılıyorum” açıklaması yaptı.

Kaynak : Türkiye

Hiç yorum yok: