" Kartal’da Yabancı Kaosu " ~ Bjk Beşiktaş Haberleri Çarşı Bjk Haber Bjk Haberleri Besiktas Karakartal

22 Haziran 2007 Cuma

" Kartal’da Yabancı Kaosu "

Maniche pahalı geldi
Beşiktaş transfer komitesi yıldız oyuncu ısrarını sürdürüyor. İspanya ve İngiltere’de top koşturan Brezilyalı veya Portekizli oyuncular ilk tercih edilen isimler olacak. Costinha, Maniche, Assunçao’nun menajerleriyle temasa geçildi. Bunların dışında Boumsong ve Christanval Beşiktaş’ın haber beklediği diğer isimler. Fransa’da top koşturan Yepes, Traore ise Beşiktaş’ın teklifine evet dedi ancak siyah-beyazlılar diğer adaylardan net bir cevap alamadığı için bu iki futbolcuyu hâlâ beklemede tutuyor. Avrupalı menajerler bu yıldızların dışında hemen her gün başka futbolcuları da Beşiktaş Yönetimi’nin önüne getiriyor. Son olarak dün önerilen Portekizli Maniche siyah-beyazlılara yeşil ışık yaktı ancak bu oyuncunun maliyetinin oldukça yüksek olduğu öğrenildi.

Yerlide hedef Manisa
Siyah-beyazlılar, Türkiye’de de boş durmuyor. Daha önce Sivaslı Mehmet Yıldız, Antalyalı Ali Bilgin ve Volkan Yaman için girişimlerde bulunan Beşiktaş Yönetimi şimdi de rotayı V.Manisa’nın genç yıldızı Hakan Balta ile golcü futbolcusu Rafael’e çevirdi. Önümüzdeki günlerde Manisa Yönetimi’yle masaya oturmaya hazırlanan siyah-beyazlı transfer komitesi, bu futbolculara karşılık Mustafa Doğan, Ali Güneş ve Mehmet Sedef gibi isimleri takasta kullanmayı düşünüyor. Ertuğrul Sağlam’ın özellikle Hakan Balta ve Mehmet Yıldız konusunda ısrarcı olduğu öğrenildi. Bu arada F.Bahçe’den transfer edilen Rüştü Reçber’e tepki devam ediyor. Dün gece yapılan Club Sporium’un açılış töreninde Başkan Yıldırım Demirören’e “Rüştü’yü neden aldınız” şeklinde bir soru yöneltildi. Demirören’in cevabı kısa oldu: “İyi futbolcu olduğu için aldık”.

Kolot kafasına koydu
Beşiktaş Futbol Şube Sorumlusu Celal Kolot ise, ikinci Avrupa turundan bir yıldız futbolcu ile dönmekte kararlı. “Taraftarlarımız hiç merak etmesin. Alacağımız futbolcu yıldız bir isim olacak” diyen Celal Kolot, “Eğer yıldız bir futbolcuyla anlaşamazsak transfer yapmış olmak için transfer yapmayacağız. Ya yıldız alacağız ya da hiç bir transfer yapmayacağız. Çünkü bizim sokağa atılacak paramız yok” şeklinde konuştu. Bu arada Dış İlişkiler Sorumlusu Mario Berk, Avrupa’dan birçok oyuncuyla temasta olduklarını, görüştükleri futbolculara ve menajerlerine üçer gün süre verdiklerini belirterek, “Makele ve Helguera artık gündemimizde değil ama Beşiktaş taraftarı merak etmesin, alacağımız futbolcu takıma önemli fayda sağlayacak” dedi.

Kaynak : Türkiye

Hiç yorum yok: