" Navorro mu? Boumsong mu? " ~ Bjk Beşiktaş Haberleri Çarşı Bjk Haber Bjk Haberleri Besiktas Karakartal

30 Haziran 2007 Cumartesi

" Navorro mu? Boumsong mu? "

Beşiktaş, Cisse transferinden sonra gözünü savunmaya çevirdi. Futbol Şube Sorumlusu Abdi Celalettin Kolot, gündemde sadece iki ismin olduğunu söyledi.


Son noktaya gelindi
Edouardo Cisse’yi renklerine bağlayıp ön libero transferini çözen Beşiktaş, teknik direktör Ertuğrul Sağlam’ın isteği üzerine defans oyuncusu arayışlarını sürdürüyor. Yeni sezonda savunmayı sağlama almak istediklerini ifade eden Futbol şube Sorumlusu Abdi Celalettin Kolot görüşmelerin tüm hızıyla devam ettiğini dile getirdi. Sevilla’nın kaptanı Javi Navarro’yla ciddi şekilde ilgilendiklerini belirten Kolot, “Ayrıca Juventus’tan ayrılmak isteyen Boumsong da gündemde” dedi.

‘Kampa kadar bitecek’
Stoper transferinde son kozlarını oynadıklarını ve şimdi oyunculardan yanıt beklediklerini dile getiren Kolot şöyle konuştu: İlgilendiğimiz oyuncular; Navarro ve Boumsong çok tecrübeli ve yetenekli isimler. Kısa süre içerisinde futbolculardan yanıt gelmesini bekliyoruz. Hedefimiz yurtdışı kampına kadar transferleri sonuçlandırmak. Şampiyonlar Ligi ön elemelerine tam kadro olarak katılmak istiyoruz...

Traore iddiası
Fransa’da Beşiktaş manşetlerden inmiyor. PSG’den Cisse’yi transfer eden ve Yepes ile ilgilenen Siyah-Beyazlılar’ın, Paris temsilcisinden Traore’yi de gündemine aldığı iddia edildi. http://www.football365.com internet sitesinde yer alan haberde Malili futbolcuyla Beşiktaş’ın görüştüğü belirtildi.


Assunçao ayrılıyor
Beşiktaş’ın uzun süre ilgilendiği ancak bir türlü anlaşamadığı Marcos Assunçao, Real Betis’ten ayrılıyor. Brezilya basınında yer alan haberlerde, 31 yaşındaki Sambacı’nın Betis’le yollarını ayırmasının kesinleştiği ve Beşiktaş ile görüştüğü yazıldı. Haberde, Kara Kartal’ın bonservis bedeli olarak 1 milyon Euro ödemeyi gözden çıkardığı da bildirildi. Ancak Cisse’yi transfer eden Beşiktaş, Assunçao’yu gündeminden çıkarmıştı.


Makelele’ye talip çok!
Tatil için Antalya’ya gelen ve Beşiktaş’la anlaşmak için Türkiye’de olduğu iddia edilen Claude Makelele’ye Ada’dan teklif var... ingiltere Premier Lig ekiplerinden Portsmouth’un hocası Harry Redknapp, “Makelele gibi bir futbolcuyu kadromda görmek isterim. Yöneticilerle konuştum ve bu transferin bitirilmesini istedim” diye konuştu.

Kartal artık tam kadro!
Milli takımda yer alan futbolcular ve yabancılara verilen izin dün sona erdi. Beşiktaş’ta lejyonerler ve milliler bugünden itibaren takımla birlikte çalışmalara başlayacaklar. Teknik direktör Ertuğrul Sağlam yönetiminde günde üç antrenman yapan Siyah-Beyazlılar, 7 Temmuz’a kadar çalışmalarını Ümraniye’de sürdürecek ve daha sonra yurt dışı kamp süreci başlayacak.





Kaynak : Fanatik

Hiç yorum yok: