Beşiktaş 'tan Kısa Kısa... " ~ Bjk Beşiktaş Haberleri Çarşı Bjk Haber Bjk Haberleri Besiktas Karakartal

30 Haziran 2007 Cumartesi

Beşiktaş 'tan Kısa Kısa... "

Bobo'dan mesaj
Siyah-beyazlıların genç golcüsü Bobo, tatilini geçirdiği Brezilya'dan taraftarlara mesaj yolladı. Avrupa'da ve Türkiye'de ses getirecek bir kadroya sahip olduklarının altını çizen Bobo "Artık Avrupa'da başarılı olmalıyız. Hedefimiz iyi bir sezon geçirmek. Bize güvenin" dedi.

Zan: Çok güçlendik
Siyah-beyazlıların
savunmadaki başarılı futbolcularından olan Gökhan Zan, Cisse'nin gelmesiyle daha iyi bir takım olduklarını söyledi. Zan "Geçen sezondan daha güçlüyüz. Cisse, kalitesini ispat etmiş biri. Beşiktaş'a faydalı olacak. Artık önümüz açık. Bizi kimse tutamaz" dedi.

Burada kalıcıyım
Beşiktaş'ın yeni transferlerinden Hakan Arıkan, Beşiktaş kalesinin emin ellerde olduğunu dile getirdi. Rüştü ile iyi bir ikili olacaklarını söyleyen genç kaleci, "Hedefim böyle büyük bir camiada kalıcı olmak. Bunu başaracak güçteyim. Umarım her şey istediğim gibi gelişir" ifadelerini kullandı.

Hedef belirledi
Geçen sezon inişli çıkışlı bir grafik çizen Burak Yılmaz, önümüzdeki yıl elinden gelen bütün gayreti göstereceğini söyledi. Sakatlığının iyileşme yoluna gittiğini belirten genç futbolcu "Artık önüme bakıyorum. Yeni sezonda bambaşka bir Burak izleyeceksiniz" diye konuştu.

Kartal çift dikiş
Beşiktaş, yeni sezon hazırlıklarını dün yaptığı çift idmanla sürdürdü. Sabah basına kapalı çalışan siyah-beyazlıların akşamki idmanı el topuyla başladı. Daha sonra yapılan çift kale maçta özellikle kanatlardan atılan ortalar üzerinde durulduğu görüldü. Antrenmana milli futbolcular katılmadı.

Kaynak : Fotomaç

Hiç yorum yok: