Sinan Engin : "9 finalimiz var" ~ Bjk Beşiktaş Haberleri Çarşı Bjk Haber Bjk Haberleri Besiktas Karakartal

15 Mart 2008 Cumartesi

Sinan Engin : "9 finalimiz var"

Menajerimiz Sinan Engin, Trabzonspor karşılaşmasını bir final maçı olarak değerlendirdi. Sinan Engin, "Şu anda lideriz ama bu liderliği korumak, koltuğa oturmak kadar zor. Bu yüzden her maçımıza final gözüyle bakıyoruz. Gerek Ertuğrul hoca gerekse bizler futbolcu kardeşlerimizle yaptığımız toplantılarda şunun altını çiziyoruz: 'Rakip kim olursa olsun, ismi ne olursa olsun bu dakikadan sonra final niteliği taşıyor. Bu ciddiyetle her karşılaşmaya bakmalıyız' İlginç bir lig yaşıyoruz. Yukarısı çok çekişmeli, küme düşme hattı çok karışık. Bu da bundan sonraki maçlara yansıyacaktır. Eğer lig sonuncusu Kasımpaşa ligin zirvesindeki G.Saray'ı yenebiliyorsa her takım her takımı yenebilir. Bence orada önemli bir ders var. Biz önümüzde oynayacağız 9 maça bir Fenerbahçe, bir Galatasaray maçı havasında bakıyoruz" şeklinde konuştu.

GÖKDENİZ BİR KAYIP AMA...
Gökdeniz'in Trabzon için bir kayıp olduğunun altını çizen Engin, "Gökdeniz gibi iyi bir oyuncu gitse de Trabzon takımında çok iyi futbolcular var. Biz pazar günü kazanıp bir engeli daha aşmak istiyoruz. Bunun için de 90 dakika yüreğimizi sahaya koyacağız. Taraftarımızın desteğiyle de bu maçtan galibiyetle ayrılmak istiyoruz" diye konuştu. Bu arada Engin bir gazetede kendisine atfedilen, "Fenerbahçe bize rakip olamaz" şeklinde çıkan haberi kulübün resmi internet sitesi aracılığıyla yalanladı.

F.BAHÇE'YE SAYGIMIZ VAR
Engin, "Her takıma olduğu gibi, ezeli rakibimiz ebedi dostumuz Fenerbahçe'ye de saygı duyduğumu ve Fenerbahçe Kulübü ile ilgili bu şekilde ifadeler kullanmadığımı kamuoyunun bilmesini isterim" dedi.

Kaynak: Sabah

Hiç yorum yok: