Cisse'den müjde ~ Bjk Beşiktaş Haberleri Çarşı Bjk Haber Bjk Haberleri Besiktas Karakartal

15 Mart 2008 Cumartesi

Cisse'den müjde

Edouard Cisse'nin kritik Fenerbahçe derbisinde sahada olacağı açıklandı.Sakatlığı kriz yaratan Fransız futbolcudan iyi haber geldi. Edouard Cisse'nin kritik Fenerbahçe derbisinde sahada olacağı açıklandı.

Sıkıntılar bitecek
Çaykur Rizespor’la oynanan Türkiye Kupası karşılaşmasında sakatlanan Cisse’nin yokluğunda Beşiktaş’ta kriz başgöstermiş ve ön liberoda kimin oynayacağı sorun olmuştu. İbrahim Toraman’la bu boşluğu dolduran Siyah-Beyazlılar’a müjdeli haber geldi... Sağ diz yan bağlarında esneme tespit edilen Edouard Cisse’nin, şampiyonluk yolunda büyük önem taşıyan Fenerbahçe derbisinde oynayabileceği ifade edildi.

‘Çok iyi hissediyorum’
Kendisini çok iyi hissettiğini söyleyen Cisse, “Ciddi bir sakatlık geçirdim. Artık iyileşme sürecinin sonuna geldim. Takım olarak herkes fedakarlık göstermek zorunda. Ben de kritik maçlarda elimden geleni yapacağım. Önce Trabzonspor ve Belediye maçlarını kazanmak zorundayız. Sonra Fenerbahçe derbisini düşüneceğiz. Her maçı final gibi görürsek, sezon sonunda şampiyonluğa ulaşırız” diye konuştu.

Hiç yorum yok: