" Kara Kartal’da Umuda Yolculuk " ~ Bjk Beşiktaş Haberleri Çarşı Bjk Haber Bjk Haberleri Besiktas Karakartal

14 Ağustos 2007 Salı

" Kara Kartal’da Umuda Yolculuk "

Beşiktaş, Zürih ile yarın oynayacağı Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu ilk maçı için bugün İsviçre’ye gidiyor.

Beşiktaş, Zürih ile yarın oynayacağı Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu ilk maçı için bugün İsviçre’ye gidiyor. Özel uçakla sabah İsviçre’nin Zürih kentine geçecek olan Siyah-Beyazlı kafile, Nevio Scala döneminde kamp yapılan Hilton Oteli’nde kampa girecek. Beşiktaş akşam saatlerinde de maçın oynanacağı Hardtrum Stadı’nda son çalışmasını gerçekleştirecek. Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam ile kaptan İbrahim Üzülmez, son antrenman öncesinde Zürih maçıyla ilgili basın mensuplarının sorularını yanıtlayacak. İsviçre’de tüm gözler Matias Delgado’nun üzerinde olacak. Bir dönem Basel forması giyen Tangocu’yu Zürih’li taraftarların protesto etmesi bekleniyor.

Hazırlıklar tamam
Beşiktaş, kritik Zürih karşılaşması öncesindeki son çalışmasını Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri’nde gerçekleştirdi. Basına açık olarak yapılan antrenmanda teknik direktör Ertuğrul Sağlam’ın taktik ağırlıklı bir idman yaptırması gözlerden kaçmadı. Sağlam antrenmanı sık sık durdurup, oyuncularına uyarılarda bulundu. Sakatlığı nedeniyle üç maçtır formasından uzak kalan Rüştü Reçber de çalışmadaki yerini aldı. Gençlerden Serdar Özkan’ın idmandaki performansı göz kamaştırdı. Ertuğrul Sağlam, cezalı Tello ile İbrahim Kaş’ı bu zorlu maçın kadrosuna almazken, yeni transfer Diatta’yı dahil etti.

Zürih’te son dakika
Zürih-Beşiktaş karşılaşması öncesinde İsviçre’de nefesler tutuldu. Şampiyonlar Ligi’ne büyük önem veren Mavi-Beyazlı taraftarlar, yarınki mücadelenin tüm biletlerini şimdiden tüketti. Kulübün internet sitesinden yapılan açıklamada, taraftarların ilgisi nedeniyle futbolseverlere teşekkür edildi. Bu arada Basel maçında yakılan 11 meşale nedeniyle Zürih’e 7 bin İsviçre Frangı ceza verildi.

Hiç yorum yok: