" Toraman’dan tur reçetesi " ~ Bjk Beşiktaş Haberleri Çarşı Bjk Haber Bjk Haberleri Besiktas Karakartal

26 Temmuz 2007 Perşembe

" Toraman’dan tur reçetesi "

Kaptan, Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turundaki rakipleri Seriff’i, İnönü’den gol yemeden en az 2 farkla gönderip, işi ilk maçta bitirmeleri gerektiğini söyledi.

İnce hesaplar başladı
Yeni sezonda hem Türkiye’de, hem de Avrupa’da başarıyı hedefleyen Siyah-Beyazlılar’ı, daha şimdiden Şampiyonlar Ligi heyecanı sardı. Edirne dışında çizdikleri başarısız tabloya bir son vermeyi düşünen Beşiktaş’ta, Moldova’nın FC Sheriff Tiraspol takımı ile oynanacak 2. ön eleme maçlarının hesapları yapılmaya başlandı bile. İbrahim Toraman, güçlü bir kadro oluşturulduğunun altını çizerek, önümüzdeki sezon her kulvarda başarıya ulaşmaya mecbur olduklarını belirtip, şu görüşleri dile getirdi:

Umutlarını kırmalıyız’
“Rakibimiz adı pek duyulan bir ekip değil. Ancak futbolun her türlü sürprize açık olduğu da unutulmamalı. Bu nedenle işi ciddiye alarak, İnönü Stadı’ndaki ilk maçta işi bitirmeliyiz. Rakibimiz karşısında, gol yemeden en az iki farkla galip gelirsek, hem onların direncini kırmış oluruz, hem de moral depolarız. Ertuğrul hocanın, önceki günkü maçı yerinde izlemesi iyi oldu. Bize gerekli uyarıları yapacak, zayıf ve güçlü yönlerini anlatacaktır. Ondan sonra iş bize kalıyor. Bu kez başaracağız.”

Hiç yorum yok: