" Beşiktaş Günlüğü " ~ Bjk Beşiktaş Haberleri Çarşı Bjk Haber Bjk Haberleri Besiktas Karakartal

26 Temmuz 2007 Perşembe

" Beşiktaş Günlüğü "

Toraman Sivas'ta
Siyah-beyazlı ekibin ikinci kaptanı İbrahim Toraman, dün Ertuğrul Sağlam'dan izin alarak memleketine gitti. Kızkardeşi Hacite Toraman'ı evlendirmek için Sivas Kaleiçi'ne giden yıldız futbolcu, bu sabah İstanbul'da olacak ve bugünden takımla çalışmalarına devam edecek.

Arıkan müjdesi
Önceki gün yapılan idmanda belinden spazm geçiren ve çalışmayı yarıda bırakan kaleci Hakan Arıkan, dünkü idmana katıldı. 3 günlük dinlenmenin ardından yeniden çalışmalara başlayan Hakan, 1 Ağustos'taki ön eleme ilk maçına kadar tam olarak hazır hale gelecek.

Sağlam Özkan!
Teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın yeni sezonda kadroda tutmayı düşündüğü genç isimlerden Serdar Özkan, performansıyla göz dolduruyor. Yurt içinden birçok talibi olan genç yıldız için Ertuğrul Sağlam, yönetime "Onu bırakmayı düşünmüyorum" dedi.

Listeler veriliyor
Beşiktaş, 1 Ağustos Çarşamba günü Moldova'nın Sheriff takımıyla yapacağı Şampiyon Ligi 2. ön eleme turu ilk maçı için takım kadrosunu bugün bildiriyor. 24.00'e kadar UEFA'ya verilecek listede siyahbeyazlıların yapacakları son transferlerin yer almayacağı öğrenildi.

Solar Peru'da
Beşiktaş'ın eski oyuncularından Jose Del Solar, Peru Milli Takımı'nın yeni teknik direktörü oldu. 1997-1998 sezonunda siyah-beyazlı formayı giyen 39 yaşındaki Solar, amacının 1982 yılından bu yana Dünya Kupası finallerine gidemeyen Peru'yu bu turnuvaya taşımak olduğunu açıkladı.

Tanıtım ertelendi
Beşiktaş'ın 2007- 08 sezonunda giyeceği formaların tanıtımı ileri bir tarihe ertelendi. Umbro'nun hazırladığı yeni kreasyonu futbolcu ve mankenlerin katılımıyla yarın Ümraniye'de yapmayı planlayan siyah- beyazlıların, organizasyonu pazartesi akşamına kaydırdıkları öğrenildi.

Hiç yorum yok: