" Beşiktaş, Legrottaglie'ye 3 Yıllık Resmi İmza Attırdı " ~ Bjk Beşiktaş Haberleri Çarşı Bjk Haber Bjk Haberleri Besiktas Karakartal

26 Temmuz 2007 Perşembe

" Beşiktaş, Legrottaglie'ye 3 Yıllık Resmi İmza Attırdı "

Legrottaglie, üç yıl siyah-beyazlı formayı giyecek

Nicola imzaladı
Ruben Gonzalez'i alamayan Beşiktaş, Juventus'lu futbolcuyu renklerine bağladı. Juvestus'a 2.2, Legrottaglie'ye yıllık 1.6 milyon euro ödenecek. Racing Santander'in stoperi Ruben Gonzalez defterini kapatan Beşiktaş, rotasını çevirdiği Juventus'lu Nicola Legrottaglie'nin işini bitirdi. Ruben ile her konuda anlaşmasına rağmen kulübü Santander'i geçemeyen siyah-beyazlı yöneticiler, Şampiyonlar Ligi ön elemesi öncesi UEFA'ya kadro bildirimine 24 saat kala yeniden atağa kalktılar ve daha önce İtalyan basınına, "Beşiktaş ile anlaştım" diyen oyuncu ile temas kurdular.

DÜN GECE BİTİRİLDİ
Menajer Ali Gültiken ile yönetici Mario Berk, uzun pazarlıklar sonucunda Legrottaglie ve kulübü Juventus ile anlaştı. İstanbul'a gelen ikili, başkan Yıldırım Demirören ve yönetime dün gece anlaşmayı sundu. Yönetimin onay vermesiyle de bu transfer sonuçlandı. Siyah-beyazlı kulübün, Juventus'a 2.2 milyon euro bonservis bedeli ödeyeceği açıklandı.

SÖZLEŞME ÜÇ YILLIK
Menajer Celalettin Bilgiç'in 3 yıllık ön anlaşma yaptırdığı yıldız oyuncu ise yıllık 1.6 milyon euro alacak. Beşiktaş'ın İtalyan futbolcuyu pazartesi günü İstanbul'a getireceği öğrenildi. Ayrıca Legrottaglie, Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi ikinci tur ön elemede yapacağı Sheriff karşılaşmasında da oynayabilecek. Ertuğrul Sağlam'ın bu transferin bitmesinden dolayı mutlu olduğu belirtildi.

Hiç yorum yok: