" Rota G.Amerika " ~ Bjk Beşiktaş Haberleri Çarşı Bjk Haber Bjk Haberleri Besiktas Karakartal

9 Temmuz 2007 Pazartesi

" Rota G.Amerika "

Siyah beyazlılar, Avrupa’da istediği futbolcuları bulamayınca gözünü Copa America’ya çevirdi. Celal Kolot ve Mario Berk, listede yer alan Arjantin ve Brezilyalılar için bu hafta G.Amerika’ya gidecek.

BEŞİKTAŞ, Futbol Federasyonu’nun yabancı oyuncu kontenjanı konusunda almış olduğu 6+1 kararından sonra arayışlarını hızlandırdı. Avrupa’da özellikle Fransa, İtaya ve İngiltere’de futbolcularla temasa geçen bunlardan Yepes ile prensipte anlaşan, çok istedikleri Navarro ile arzu edilen birliktelik olmayınca teknik ekip ve yöneticiler Copa America’da oyuncu aramaya karar verdi. F.Bahçe ve G.Saray’ın yapmış oldukları flaş transferlerin altında kalmak istemeyen Kartal’da teknik direktör Ertuğrul Sağlam öncelikle kaliteli bir stoper istiyor.

Nedved olayı
Sağlam, sık sık bir araya geldiği yöneticiler Celal Kolot, Mario Berk ve menajer Ali Gültiken ile fikir alış verişinde bulunurken, alınacak ikinci yabancının da golcü olabileceğini söyledi.

Şu anda 5 yabancısı bulunan Beşiktaş, 2 futbolcu için ince eleyip sık dokurken, Kolot ve Berk’in bu hafta G.Amerika’ya gideceği, listede yer alan Arjantin ve Brezilyalı oyuncularla temasa geçeceği belirtildi.

Bu arada kampta bulunan Celal Kolot, basın mensuplarının Juventus’un gözden çıkardığı Nedved için ise şunları söyledi: "Nedved’in durumu ekonomik olarak kulübümüzü sarsmaz ise ilgilenebiliriz. Ancak biz transfer konusunda acele etmiyoruz."

Kaynak : Hürriyet

Hiç yorum yok: