" Avusturya Kampından " ~ Bjk Beşiktaş Haberleri Çarşı Bjk Haber Bjk Haberleri Besiktas Karakartal

9 Temmuz 2007 Pazartesi

" Avusturya Kampından "

KAMP İYİ BAŞLADI

* Genel Yayın Yönetmenimiz Zeki Uzundurukan, kamp havasını daha iyi yansıtmamız için standardın dışına çıkıp "günlük izlenimler" yazmamızı istedi. Şartlar imkân verdikçe Beşiktaş'ın Seefeld kampının havasını sizlere aktarmaya çalışacağız.

HEYECANLI İNİŞ

* THY personelinin iş yavaşlatma eyleminin sıkıntısını,
son teknoloji harikası Antalya isimli Airbus 320-200 uçağı unutturdu. Bütün kafile, koltuklardaki monitörlerden inişi izledi. Tekerleklerin pistle buluşma anında bazı futbolcuların bakamadığı da görüldü.

CENNET BİR KÖŞE

* Münih'ten Avusturya Seefeld'de, yani Alplerin yüksek eteklerine tırmanırken iki yıl önce Rıza Çalımbay döneminde gördüğümüz güzellikleri yeniden hatırladık. Kışın karlarla ve kayakçılarla dolan bu yemyeşil vadi, yazları takımları ağırlıyor.

YÜZÜNE YANSIDI

* Dün sabahki idmanı izlemeye gelen gurbetçiler Beşiktaş'ın güneş ve sıcakla birlikte geldiğini söylediler. Ertuğrul Sağlam'ın yüzünün güldüğünü gördük. Bilimsel veriler denetiminde iyi çalışan takımının görüntüsünün yüzüne yansıdığını söyleyebiliriz.

KAPTAN RÜŞTÜ

* Rüştü Reçber'in 40 yıllık Beşiktaşlı gibi hareket ediyor. Rüştü, rahat, sıcak, çalışkan tavırlarla birikimlerini aktarmak istiyor. Arkadaşları da Rüştü'ye "kaptan" diye hitap ediyor. Bu sevgi ve saygı bozulmazsa bozulmazsa başarı çabuk gelir.

Kaynak : Fotomaç

Hiç yorum yok: