" Beşiktaş Günlüğü " ~ Bjk Beşiktaş Haberleri Çarşı Bjk Haber Bjk Haberleri Besiktas Karakartal

9 Temmuz 2007 Pazartesi

" Beşiktaş Günlüğü "

Baba Koray yola çıktı
Önceki gün baba olan Beşiktaş'ın üçüncü kaptanı Koray Avcı, bugün Avusturya kampına katılıyor. 3 kilo 750 gram doğan ve Çağatay Ege ismi verilen minik bebeğini sadece bir gün görebilen Koray'ın, bugünden itibaren takımla birlikte çalışmalara başlayacağı ifade edildi.

Sedef&Kaş dinlendi
Genç Kartallar Mehmet Sedef ve İbrahim Kaş, dünkü idmanda dinlendi. Kasımpaşa maçında sağ dizine darbe alan M. Sedef ile sol diz iç yan bağlarında gerilme tespit edilen İbrahim Kaş çalışmaya katılmazken, Gökhan Güleç ise sol alt adalesinde ödem olduğu için düz koşu yaptı.

Batuhan geliyor
Ertuğrul Sağlam'ın bu sezon A takıma çıkarttığı Batuhan Karadeniz de Koray ile birlikte Avusturya kampına dahil oluyor. 16 yaşındaki genç yıldız, Karadeniz Oyunları'ndaki performansıyla futbolseverleri kendine hayran bıraktıran Batuhan, Sağlam'ın en önemli kozlarından olacak.

Kurtuluş savunmaya
Tigana tarafından ön liberoda görevlendiren Serdar Kurtuluş'un yeni görev bölgesinin savunmanın sağı olacak. Teknik direktör Sağlam'ın çift kale maçlarda Serdar'ı sürekli defansın sağında görevlendirdiği ve genç oyuncunun performansından da son derece mutlu olduğu gözlendi.

Bobo hâlâ hazır değil
Geçen sezon Beşiktaş'ın en skorer ismi olan Bobo'nun, bugün kadarki performansı şaşkınlık uyandırdı. Brezilyalı forvetin idmanlarda ve yapılan çift kale maçlarda ağır kalması gözden kaçmazken, teknik kadronun bugün genç golcüyle bir görüşme yapacağı öğrenildi.

Yılmaz takımda!
Siyah-beyazlı ekibin başarılı oyuncusu Burak Yılmaz, takımla birlikte çalışmalara başladı. Sezon bitiminde stres kırığı nedeniyle tarak kemiğine platin takviyesi yapılan Burak, dün ilk kez çift kaleye katıldı. Burak'ın 15 gün içinde tamamen hazır duruma geleceği ifade edildi.

Hiç yorum yok: