" Beşiktaş'ta Cole İmzalıyor " ~ Bjk Beşiktaş Haberleri Çarşı Bjk Haber Bjk Haberleri Besiktas Karakartal

23 Temmuz 2007 Pazartesi

" Beşiktaş'ta Cole İmzalıyor "

Transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, West Ham'ın golcüsü Carlton Cole ile bugün sözleşme imzalayacak. Cole'ün yarın ise İstanbul'a geleceği belirtildi. Beşiktaş'ın Cole ile anlaştığını Türk basınında ilk duyuran gazete bütün transferlerde olduğu gibi yine Fotomaç olmuştu. Kartal'ın, temas halinde olduğu Chievo'lu stoper Mandelli de kararını bugün bildirecek. Stoper için görüşülen isimler arasında Benfica'lı Anderson ve Racing'li Rocha da bulunuyor.

İşte son Kartal Siyah-beyazlılar, Cole ile anlaştı Bugün imza atması beklenen golcü futbolcu yarın İstanbul'a geliyor.

İŞİ BİTİRDİLER
Beşiktaş, West Ham'ın golcü oyuncusu Carlton Cole transferini bitirdi. İngiliz futbolcu ile yıllık 1.4 milyon euro'ya el sıkışan Kartal'ın, İngiliz temsilcisi ile bonservis konusunda bir kez daha görüşeceği bildirildi. Cole, İngiltere'de bugün resmi imzayı atacak ve yarın İstanbul'a gelecek.

SAĞLAM İKNA OLDU
Daha önce Cole'e sıcak bakmayan Ertuğrul Sağlam, İngiliz futbolcunun kasetlerini izledikten sonra fikrini değiştirdiği ve Newcastle'da oynayan Emre Belözoğlu ile konuşup ikna olduğu ifade edildi. 23 yaşında ve 1.91 boyundaki Cole, İngiltere 21 Yaş Altı Milli Takımı'nda 19 maça çıkıp, 6 gol attı.


Kaynak : Fotomaç

Hiç yorum yok: