" Beşiktaş Günlüğü " ~ Bjk Beşiktaş Haberleri Çarşı Bjk Haber Bjk Haberleri Besiktas Karakartal

23 Temmuz 2007 Pazartesi

" Beşiktaş Günlüğü "

Gökhan'ın azmi büyük
Avusturya kampının çalışkan ama verimsiz isimlerinden Gökhan Güleç takımda kalacağını söyledi. 5 oyuncunun gönderilecek olması ve bunlardan biri olacağı konuşulan Gökhan, "Şans yanımda değil. İstekliyim, çalışıyorum. Beşiktaş'ta kalmak istiyorum" dedi.

Yedek kalmam
Koray Avcı yeni sezonda Ertuğrul Sağlam'ın en büyük güvencelerinden biri olacak. Defansın ve orta sahanın her yerinde görev yapabilen tecrübeli oyuncu kampta da formda göründü. Koray, "Forma rekabeti Beşiktaş'a yarar sağlar. Yedek kalma korkum yok" dedi.

Hakan'ın yeri garanti
Beşiktaş'ın en sorunsuz bölgesi kale. Yeni sezonda kaleyi Rüştü'nün koruyacağı kesin gibi. Genç kaleci Hakan Arıkan da performansıyla, "Hazırım" mesajı verdi. Teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın iki kaleciye dönüşümlü olarak şans vereceği de konuşuluyor.

Burak Almanya'da
Stres kırığı nedeniyle takımdan 20 gün ayrı kalacağı belirtilen Burak, Almanya'da tedavi olacak. Genç oyuncunun ünlü Alman doktor Wolfart'ın kontrolünde olduğu belirtiliyor. Burak, "Sezon başına yetişmek istiyorum. Tedavime başladık" diye umutlu konuştu.

Aydın'a kefilim
Beşiktaş'ın eski yöneticisi Sinan Vardar, "Ertuğrul hoca gençlere çok önem veriyor. Aydın'a 5-6 maç şans versin, Türkiye yeni bir yıldız kazanır" dedi. Aydın'ı Beşiktaş'a kendisinin kazandırdığını da belirten Vardar, "Aydın'ın kalitesine kefilim" dedi.

Batuhan PAF'a
Ertuğrul Sağlam'ın sürpriz şekilde Süper Genç takımdan A takıma aldığı Batuhan PAF'a gönderildi. Sağlam'ın zaman zaman Batuhan'ı A takımla idmanlara çıkaracağı, lig maçlarında kadroya da alabileceği belirtiliyor. Batuhan ise daha çok çalışacağının sözünü verdi.

Hiç yorum yok: