" Beşiktaş'ta Cole Heyecanı " ~ Bjk Beşiktaş Haberleri Çarşı Bjk Haber Bjk Haberleri Besiktas Karakartal

17 Temmuz 2007 Salı

" Beşiktaş'ta Cole Heyecanı "

Siyah -beyazlı yönetiminin, daha önce prensip anlaşmasına vardığı West Ham'ın forveti Carlton Cole'ün transferini bugün açıklaması bekleniyor. 1.90 boyunda ve 24 yaşındaki Nijerya asıllı İngiliz golcü, bugün Beşiktaş'a kesin yanıtını verecek. Yöneticilerin de bu transferi bugün resmen açıklamaları bekleniyor. Cole, hava toplarındaki müthiş hakimiyeti ve güçlü fiziği ile dikkat çekiyor.



Cole'de son tango

3 milyon pound önerilen Carlton Cole, bugün son kararını bildirecek. Teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın genç ve kaliteli bir forvet istemesinin ardından Carlton Cole ile temasa geçen siyah-beyazlılar, yıldız futbolcunun yanıtını bekliyor. Beşiktaş'ın İngiltere'de yapılan görüşmede ön anlaşmaya vardığı ve kulübü West Ham'a 3 milyon pound önerdiği Cole'ün, bu akşama kadar Beşiktaş'a son kararını bildireceği ifade edildi.

2. DELGADO GELEBİLİR
Beşiktaş, Cole'den olumsuz yanıt gelmesi durumunda Arjantinli Cesar Delgado'ya yönelecek. 26 yaşında ve 1.74 boyunda olan futbolcu, Meksika'nın Cruz Azul takımında forma giyiyor. 4 yıldır oynadığı Azul'da 133 maçta 57 gol atan Cesar'ın Beşiktaş'a gelmeye sıcak baktığı belirtildi.


Kaynak : Fotomaç

Hiç yorum yok: