" Beşiktaş Günlüğü " ~ Bjk Beşiktaş Haberleri Çarşı Bjk Haber Bjk Haberleri Besiktas Karakartal

17 Temmuz 2007 Salı

" Beşiktaş Günlüğü "

Sakatlar tedavide
Hamburg maçında sol ayak bileği burkulan Gökhan Zan, MR için Münih'e giderken, durumunun iyi olduğu öğrenildi. İkinci kez stres kırığı oluşan Burak, Wolfhart'a iğne olmak; dış yan bağlarında esneme olan genç Mehmet Sedef de kontrolden geçmek için Almanya'ya gittiler.

Kamp yeri Leogang
Yeni sezon öncesi hazırlıklarını Avusturya'da sürdüren siyah-beyazlılar, kampın ikinci etabı için Seefeld'den Leogang'a geçti. Bu bölgedeki ilk idmanını dün sabah aşırı sıcak altında gerçekleştiren Beşiktaş'ta, Hamburg maçında forma giyen oyuncular düz koşu yapmakla yetindiler.

Kara Kartal zayıflıyor
Ertuğrul Sağlam'ın kondisyon ağırlıklı yüklemeleri sadece futbolculara değil, diğer çalışanlara da kilo kaybettirdi. Geldiği günden bu yana Sağlam ile birlikte spor yapan Ali Gültiken 4 kilo verirken, Ali Kalaylıoğlu 5, malzemeciler Süreyya ve Ünal da 3'er kilo verdiler.

'Kene iyi ısıramadı'
Golcü yıldız Gökhan Güleç'in bacağını, dün sabahki idmanın ardından böcek ısırdı. Kene şüphesi nedeniyle tedbir alınırken, takım arkadaşları Gökhan'a, "Kene ısırdı seni kene. Ama iyi ısıramamış. Eğer becerebilseydi Türk futbolu kurtuluyordu" diye takıldılar.

Nobre Türkiye'de
Brezilya'da geçiridiği menisküs ameliyatının izlerini hâlâ üzerinden atamayan Nobre, Avusturya kampında sadece kültür fizik ağırlıklı çalışmalar yapıyor. Yerli sambacının, 20 Temmuz'da koşulara başlayacağı, kondisyon durumuna göre Türkiye'de takıma katılacağı belirtildi.

Kürekçiler 3'üncü
Beşiktaş Kürek Takımı, hafta sonunda Sapanca Gölü'nde düzenlenen Büyükler Türkiye Şampiyonası'nı, Türkiye üçüncüsü olarak tamamladı. Siyah-beyazlılar hafif kilo yarışlarında ve B takımlarıyla ikinci olurken, Büyük A Erkek 4-Tek ekibi ise şampiyonluğu elde etti.

Hiç yorum yok: