Hasar büyük ~ Bjk Beşiktaş Haberleri Çarşı Bjk Haber Bjk Haberleri Besiktas Karakartal

23 Mart 2008 Pazar

Hasar büyük

Ekrem'e yaptığı hareket sonrası kırmızı kart gören Bobo'nun yanı sıra omuzundan sakatlanıp devre arasında oyunu terk eden Rüştü'nün durumu derbi öncesi can sıkıyor.

Kayıp çok fazla
27. haftaya lider giren Beşiktaş, hem zirve yarışında çok önemli üç puan, hem koltuğu hem de Bobo’yu kaybetti ezeli rakipleri Fenerbahçe ile oynayacakları derbi öncesi. Haftalar sonra ilk onbirdeki yerini alan Brezilyalı Bobo, maçın 42. dakikasında Ekrem ile girdiği ikili mücadele sonrası, kendisini çeken rakibine yaptığı hareket hakem Hakan Sivriservi’nin gözünden kaçmadı. Bobo’ya yönetmelik gereği 25 bin dolar para cezası verileceği öğrenildi.

4 oyuncu sınırdaydıOyundan çıkarken hakemi de iten Bobo’nun, direkt kırmızı kart gördüğü için en az iki hafta ceza alması bekleniyor. Bu gelişmelerin yanı sıra ilk yarıda Adriano ile çarpışan Rüştü kolundan sakatlanınca, devre arasında yerini Hakan’a bıraktı. Milli takım kadrosundan çıkarılan tecrübeli kalecinin durumu bugün netlik kazanacak. Kara Kartal için tek sevindirici taraf ise, ceza sınırında bulunan İbrahim Üzülmez, Nobre, Gökhan Zan ve Serdar Özkan kart görmemesi oldu.

Cisse ve Toramanderbide dönüyor
Yaklaşık bir aydır sakat olan ve formasından uzak kalan Cisse, önümüzdeki hafta oynanacak olan Fenerbahçe derbisinde onbirdeki yerini alacak. Sakatlığı tamamen geçen Cisse’nin haftaiçi takımla beraber çalışabileceği ve Ertuğrul Sağlam görev verdiği takdirde oynayabileceği öğrenildi. Öte yandan Trabzonspor maçında gördüğü kırmızı kart nedeniyle dün forma giyemeyen İbrahim Toraman’ın da cezası sona erdi.

1 yorum:

sedat dedi ki...

süper tşk bu da benimkisi Bjk