Böyle mi olacaktı "Tribünde olay çıktı" ~ Bjk Beşiktaş Haberleri Çarşı Bjk Haber Bjk Haberleri Besiktas Karakartal

23 Mart 2008 Pazar

Böyle mi olacaktı "Tribünde olay çıktı"

Ümraniye'de büyük bir coşkuyla uğurlandı Beşiktaşlı futbolcular... Ancak tesislerdeki coşku, Olimpiyat Stadı'nda yerini üzüntüye bıraktı

700 araçlık konvoy
Haftaya lider başlayan Beşiktaş, Fenerbahçe’nin Kasımpaşa galibiyeti sonrasında koltuğu ezeli rakibine bırakmıştı... Dünkü karşılaşma öncesinde takımlarına destek vermek isteyen taraftarlar soluğu Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri’nde aldı. 700 araçlık konvoy ve 3 bin kadar Siyah-Beyazlı futbolseverler, meşaleler ve bayraklarla takımlarına destek verdi. Takım otobüsünü birinci köprü yoluna çeviren güvenlik güçleri, taraftarları ise ikinci köprüye yönlendirdi ve olası bir trafik karmaşasına engel oldu.

Tribünde olay çıktıAncak yine de İkitelli’de trafik keşmekeşi yaşandı. Yaklaşık 15 bin taraftar zor da olsa Atatürk Olimpiyat Stadı’ndaki yerini aldı. Siyah-Beyazlı futbolseverler, önce eski Beşiktaşlı İbrahim Akın’ın golüyle buz kesti. Holosko’nun golüyle ümitlenen taraftarlar, Bobo’nun kırmızı kartı sonrasında hakeme büyük tepki gösterdi. Maçın ikinci yarısında da tribünlerde çıkan olayları güvenlik güçleri önledi. Necati Ateş’in 85. dakikada attığı golün sonrasında konuk ekip taraftarları, tribünleri terk etti.

Hiç yorum yok: