Plakasını aldınız mı ~ Bjk Beşiktaş Haberleri Çarşı Bjk Haber Bjk Haberleri Besiktas Karakartal

7 Kasım 2007 Çarşamba

Plakasını aldınız mı

Tarih 24 Ekim: Beşiktaşımız, Liverpool'u 2-1 yenerek İnönü'nün çimlerine gömdü. Tarih 6 Kasım: Beşiktaşımız, Anfield Road'da Liverpool'dan tam 8 gol yiyerek yerle bir oldu, tarihi bir hezimet yaşadı. Şampiyonlar Ligi tarihinin en ağır yenilgisini aldı. Kartal, tel tel dökülen defansında yaptığı amatörce hatalarla tüm Beşiktaşlılar'ın akıllarına "ACABA PAF'LA MI ÇIKSAYDIK?" sorusunu getirdi.

Dün Liverpool karşısında adeta kamyon çarpmışa döndük, paramparça olduk. Maç boyunca sadece Bobo ile 1 kez rakip kaleyi yoklayabildik. Liverpool'a tarihi farkı getiren golleri Crouch (2), Benayoun (3), Babel (2) ve Gerrard attı. İngiliz ekibinin 2 topu da direkte patladı. Bunu da mı görecektik? Maalesef sözün bittiği yerdeyiz! Beşiktaş taraftarı mı? Onlar yine muhteşemdi!


***

Kara gece

Maça kötü başlayan, ilk golden sonra çöken Kartal, 8-0 mağlup olarak tarihe geçti.

Beşiktaş'ın İnönü Stadı'nda aldığı Liverpool galibiyeti dün akşam tatlı bir meltem esintisi gibi kaldı. Şampiyonlar Ligi'nde yoluna devam etmek isteyen ve Anfield Road'a en azından beraberlik almak için çıkan siyah-beyazlı ekip, beklemediği bir mağlubiyet aldı: 8-0. Maçın başında Mehmet Sedef'in yakaladığı ve değerlendiremediği poziyon ile taraftarlarını
umutlandıran Beşiktaş, bu ataklarının arkasını getiremedi.

Voronin coşturdu
Crouch'un 19. dakikada attığı golün ardından siyah-beyazlı futbolcular, maçtan koparken, Liverpool'un şovu başladı. Voronin'in önderliğinde coşan İngilizler, 90 dakikaya tam 8 gol sığdırdı. Benayoun (3), Crouch (2), Babel (2) ve Gerrard attıkları gollerle yıldızlaştı. Büyük darbe yiyen Kartal, Şampiyonlar Ligi'nde en çok gol yiyen takım oldu. Daha önce Olimpiakos ve Slavia Prag 7'şer gol yemişti.

Hiç yorum yok: