" Sheriff'in Yıldızını Söktük " ~ Bjk Beşiktaş Haberleri Çarşı Bjk Haber Bjk Haberleri Besiktas Karakartal

2 Ağustos 2007 Perşembe

" Sheriff'in Yıldızını Söktük "

Muhteşem bir taraftar desteği altında maça başlayan Beşiktaşımız, Moldova temsilcisini ilk yarıda şok presi ile adeta boğdu, 2. yarıda teslim alıp, yıldızını söktü! Kara Kartal, 74. dakikada İbrahim Toraman'ın golü ile maçı kazanıp, 8 Ağustos'ta oynayacağı rövanş karşılaşması öncesinde büyük avantaj yakaladı.

Serdar Özkan'ın süper futbolu ile yıldızlaştığı gecede Tello, Delgado, Batuhan ve Cisse ile bulduğumuz gol pozisyonlarından yararlanamadık. Rüştü, Sheriff Tiraspol'un golcüsü Kuchuk'un bir şutunu muhteşem kurtardı. Ertuğrul Sağlam ise kadro seçimindeki cesur kararı ve sonuç getiren taktik anlayışı ile tam not aldı.

Şampiyonlar Ligi'ni hedefleyen Beşiktaş oyunu rakip sahaya yıkmasına rağmen ilk yarı gol atamadı. Kartal 1-0'ın avantajıyla Moldova'ya gidecek.

Şampiyonlar Ligi'ni hedefleyen Beşiktaş, Moldova takımı Sheriff'i, İbrahim Toraman'ın golüyle yenmeyi başardı. Otoritelerin zayıf olarak nitelediği Sheriff önüne temkinli çıkan Beşiktaş, ilk dakikalardan sonra oyunu rakip sahaya yıktı. Ancak siyah-beyazlı ekip pozisyon bulmakta zorlandı. Delgado ve Bobo'nun gününde olmaması da ilerleyen dakikalarda paniği artırdı. Beşiktaş ikinci yarıda da üstündü.

TEK KALE GİBİ MAÇ
Ertuğrul Sağlam, risk alınmasını istedi ve Beşiktaş, Rüştü dışında rakip sahada kamp kurdu. Beklenen gol ise 74'te Toraman'dan geldi. Beşiktaş 1-0'dan sonra da pozisyon buldu ama skoru artıramadı. Siyah-beyazlı ekip bu maçın rövanşını 8 Ağustos'ta Moldova'da oynayacak turu geçmesi halindeki muhtemel rakibi de yarın çekilecek kura ile belirlenecek.

Hiç yorum yok: