" Yozgatlı’ya Terapi " ~ Bjk Beşiktaş Haberleri Çarşı Bjk Haber Bjk Haberleri Besiktas Karakartal

28 Temmuz 2007 Cumartesi

" Yozgatlı’ya Terapi "

Mutlu Topçu ile Ali Gültiken, kamp döneminde hayâl kırıklığı yaratan Mehmet Yozgatlı’ya sürekli moral veriyor.

Fenerbahçe’den transfer edilen Mehmet Yozgatlı’nın, hazırlık kampı döneminde büyük hayal kırıklığı yaratması, Beşiktaş’ı harekete geçirdi. Kendisinden bu sezon çok şey beklenen tecrübeli oyuncuyu markaja alan yardımcı antrenör Mutlu Topçu ile genel menacer Ali Gültiken, “Bir an önce kendini toparlayıp gerçek kimliğini sahaya yansıtacağından hiç şüphemiz yok. Sen kendini tamamen futbola ver, iyi çalış ve hocanın söylediklerini yerine getir, yeter. Hiç de moralini bozma. Hepimiz sonuna kadar senin yanındayız” diyerek moral veriyor. Bu arada Siyah-Beyazlılar’da, çift kale maçlar da oldukça iddialı geçiyor. Son olarak baklavasına yapılan çift kalenin galibi, Rüştü Reçber’in takımı oldu. Kaybeden takımın kaptanı İbrahim Toraman da, üzerine düşeni yaparak, rakibe dağıtılmak üzere Gaziantep’ten iki tepsi baklava siparişinde bulundu.

Kaptan da ‘golcü’ dedi
Beşiktaş takım kaptanı İbrahim Üzülmez, Siyah-Beyazlı savunmanın Türkiye’nin en iyisi olduğunu iddia ederek, “Bize golcü gerek” dedi. Rüştü Reçber’in de takıma katılmasıyla birlikte, A Milli Takım’ın tüm savunma hattının neredeyse kendilerinden oluştuğunun altını çiken tecrübeli oyuncu, şöyle konuştu: “Bu görüntü altında, bana göre biz önümüzdeki sezon savunmada sorun yaşamayız. Gittiğim her yerde ve konuştuğum herkes, Beşiktaş’a bir golcü alınmasına işaret ediyor. Ben de bu düşüncelere katılıyorum. Ama biliyorum ki, bu konuda son kararı verecek tek isim, teknik direktörümüz Ertuğrul Sağlam’dır.”

İbrahim Akın’a Trabzon kancası
Trabzonspor, Beşiktaş’ta bir türlü beklenen patlamayı yapamayan İbrahim Akın için devreye girdi. Ziya Doğan’ın bu oyuncuyu kadrosuna katmak istediği ve Başkan Nuri Albayrak aracılığıyla teklifte bulunulduğu öğrenildi. Ertuğrul Sağlam izin verirse, İbrahim Akın bir yıllığına Bordo-Mavililer’e kiralanacak. Akın ise, Beşiktaş’tan ayrılmak istemediğini belirterek, “Sakatlığım geçti ve bu sene çok iyi olacağım. Bana son bir şans verin” önerisini getirdiği ifade edildi.

Hiç yorum yok: