" Transferde Son Dakika " ~ Bjk Beşiktaş Haberleri Çarşı Bjk Haber Bjk Haberleri Besiktas Karakartal

14 Temmuz 2007 Cumartesi

" Transferde Son Dakika "


Beşiktaş ince eleyip, sık dokuyor. Adaylar belli, görüşmeler tüm hızıyla devam ediyor... Ancak bir türlü beklenen imza atılamıyor.


İlk hedef Kroldrup
İki Fransa, iki İngiltere ve bir ispanya seyahatinden sonra Edouard Cisse’yle anlaşan ve stoper ile forvet arayışlarını sürdüren Beşiktaş’ta beklenen imza bir türlü atılamıyor. Önceki gün Per Kroldrup için Milano’nun yolunu tutan Futbol Şube Sorumlusu Abdi Celalettin Kolot ile yönetici Mario Berk, İtalya’dan da eliboş döndü. Yöneticiler, “Kroldrup için başvurumuzu yaptık. İnce eleyip sık dokuyoruz” dediler.

Cruz çok pahalı
Santrfor konusunda ise Bayern Münih’in Paraguaylı yıldızı Santa Cruz ile anlaşmaya varan Beşiktaş’a Alman ekibinden şok bir talep geldi. Bayern, golcü oyuncu için 4.5 milyon Euro’luk bonservis bedeli istedi. Panzerler 4 milyon Euro’dan aşağıya inmezken, “2.5 milyon Euro’ya imza atarım” diyen yıldız futbolcu için pazarlıklar sürüyor. Juventus’tan ayrılma kararı alan Zalayeta’nın ismi de gündemdeki yerini koruyor.

‘Öneriler var’
Bu arada bir açıklama yapan Dış ilişkiler Sorumlusu Mario Berk, “Chelsea’nin 23 yaşındaki golcüsü Carlton Cole teklif edildi. Menacerler bu tip isimlerle bize geliyor. Yaptığımız araştırmada Cole’un Chelsea altyapısından yetişen, güçlü ve gelecek vaadeden bir isim olduğunu öğrendik. Bu doğrultuda menacerlerden resmi evrak ve vekaletname istedik. Eğer bu belgelere ulaşırsak, oturup konuşuruz” ifadesini kullandı.
Kaynak : Fanatik

Hiç yorum yok: