Demirören’e Borç 42 Milyon YTL ~ Bjk Beşiktaş Haberleri Çarşı Bjk Haber Bjk Haberleri Besiktas Karakartal

22 Temmuz 2007 Pazar

Demirören’e Borç 42 Milyon YTL

Beşiktaş Kulübü Genel Sekreteri Kenan Öner, 24 Temmuz’a dek mutlaka bir transfer yapacaklarını açıkladı.

BEŞİKTAŞ Kulübü’nün 2007 yılı ikinci olağan Divan Kurulu Toplantısı yapıldı. Toplantıya yönetim kurulu üyeleri, Divan Kurulu Başkanı Yalçın Karadeniz ve Divan Kurulu üyeleri katıldı. Genel sekreter Kenan Öner, defans ve forvete birer yabancı oyuncu arayışında olduklarını, 24 Temmuz’a dek en azından bir transferi bitireceklerini söyledi.

Bu sezon Şampiyonlar Ligi’nde gruplara kalmak istediklerini ifade eden Öner, Ertuğrul Sağlam ve ekibine övgüler yağdırdı. Öner, 5 Ağustos’ta Almanya’da Fenerbahçe ile Süper Kupa’da karşı karşıya geleceklerini hatırlatarak, "Geçen sezon Galatasaray’ı yenip kazandık. Bu sezon da Fenerbahçe karşısında sezonun ilk kupasını kazanmak istiyoruz" şeklinde konuştu.

Kulübün borçlarına da değinen genel sekreter, Yıldırım Demirören’e olan borcun 41 milyon 900 bin YTL, toplam borcun ise 71 milyon dolar civarında olduğunu söyledi. Öner, transferler için 2 milyon Euro’ya yakın para ödediklerini, buna rağmen borçların artmadığını ve 4-5 milyon dolarlık azalma olduğunu kaydetti.

Kaynak : Hürriyet

Hiç yorum yok: