" Beşiktaş Günlüğü " ~ Bjk Beşiktaş Haberleri Çarşı Bjk Haber Bjk Haberleri Besiktas Karakartal

22 Temmuz 2007 Pazar

" Beşiktaş Günlüğü "

Cousin iddiası
Santrfor için Cole ve Vassel ile yakından ilgilenen siyah-beyazlıların, Lens'in yıldızı Daniel Cousin için de teklif götürdüğü ifade edildi. Runje'nin transfer olduğu Lens'in forveti Cousin için Beşiktaş'ın Fransız ekibine 3 milyon, oyuncuya da 1.5 milyon euro önerdiği belirtildi.

İki gün izinliler
7Temmuz'da başladıkları Avusturya kampını tamamlayarak Türkiye'ye dönen siyahbeyazlılar, 2 gün izin yapacaklar. Dün öğleden sonra İstanbul'a inen futbolcular, pazartesi akşamı yeniden topbaşı yapacak. Beşiktaş, çarşamba günü İnönü'de bir hazırlık maçı oynayacak.

5 kurban aranıyor
Yeni transferlerle kadrosu 32 kişiye çıkacak Beşiktaş'ın hocası Sağlam, beş futbolcu ile yollarını ayıracak. Tecrübe kazanmaları için Koray Şanlı ve Batuhan'ı Süper Lig takımlarına kiralamayı düşünen teknik kadro, 2'si tecrübeli 3 oyuncuyu da gönderecek.

Akın da gidebilir
Avusturya kampının büyük bölümünü sakat geçiren İbrahim Akın, Ertuğrul Sağlam'ın tüm planlarını bozdu. Kendisine verilen olumsuz rapora rağmen bu futbolcuyu kazanmak için çaba sarfeden Sağlam, istediği tepkiyi alamadığı Akın'ı kiralamayı düşünüyor.

Siyasete bulaşmam
Teknik direktör Ertuğrul Sağlam, kendisine yöneltilen "Hangi partiye oy atacaksınız" sorusuna politik bir yanıt verdi. Sağlam, "Siyaset bizim işimiz değil, bizim işimiz spor. Bireysel ve demokratik hakkımızı kullanma adına gidip oyumu atacağım, ötesi yok" yorumunu yaptı.

Hiç yorum yok: