" Çifte Pençe" ~ Bjk Beşiktaş Haberleri Çarşı Bjk Haber Bjk Haberleri Besiktas Karakartal

18 Haziran 2007 Pazartesi

" Çifte Pençe"

F.Bahçe'nin ve A Milli Takımımız'ın başarılı kalecisi Rüştü Reçber Beşiktaş'ta. Siyahbeyazlılar, dün Rüştü ile 3 yıllık sözleşme imzaladılar.

Beşiktaş, ünlü file bekçisine yıllık 1 milyon 500 bin euro ödeyecek. . Dün tüm Türkiye, Rüştü'nün Beşiktaş'a gittiğini Fotomaç'tan öğrendi. Bazı gazeteler Rüştü'yü dünkü sayılarında Fenerbahçe'ye kaptan bile yaparken, Fotomaç, Beşiktaşlı yöneticilerle milli kalecinin Antalya'da pazarlık yaptığını yazdı. Her transfer döneminde olduğu gibi bu kez de rakipsiz olduğumuzu bir kez daha ispat ettik.

Senelik 1.1 milyon euro alacak olan Mehmet Yozgatlı bugün imza atıyor.

Beşiktaş, transfer dönemine en hızlı giren takım oldu. Siyah-beyazlılar, Hakan Arıkan ve Tello'nun ardından, önceki gün de F.Bahçe'nin başarılı sağ kanat oyuncusu Mehmet Yozgatlı'nın işini bitirdi. Geçen hafta İngiltere'de Colin Kazım
ile görüşen ve bu oyuncu ile büyük ölçüde anlaşmaya varan Beşiktaşlı yöneticiler, genç forvetin F.Bahçe'ye imza atması üzerine harekete geçti ve takımıyla anlaşamayan Mehmet Yozgatlı'yı renklerine bağladı.

BONSERVİS BEDELİ YOK!
Menajer Haluk Canatar ile Beşiktaş futbol şube sorumlmusu Celal Kolot arasında dün saat 11.00'de 2+1, üç yıllık söz kesildi. Yıllık 1.1 milyon euro ücret alacağı öğrenilen Yozgatlı, siyah-beyazlı kulüpte şampiyonluklar yaşamaya geldiğini söyledi. Eski takımı F.Bahçe'ye de teşekkür eden Yozgatlı, kendisini resmen Beşiktaşlı yapacak sözleşmeyi bugugün imzalayacak.

* * *

Önceki gece de Rüştü'nün işi bitti. Başarılı kaleci 3 yıllık anlaşma yaptı

Ezeli rakibinden Mehmet Yozgatlı'yı kopartan Beşiktaş, bununla da yetinmedi ve uzun yıllar sarı-lacivertli ekibin kaptanlığını da yapan Rüştü Reçber'i de renklerine bağladı. Kaleci Vedran Runje ile sezon başından bu yana sıcak ilişkiler kuramayan siyah-beyazlılar, Hırvat kalecinin de ayrılmayı düşündüğünü bildirmesi üzerine F.Bahçe ile anlaşamayan Rüştü'yle temasa geçerek, bir kaç saat içinde milli file bekçisini de ikna etmeyi başardı.

BAŞKANA BAŞARI SÖZÜ
Bundan tam 10 yıl önce de Antalyaspor'dan Beşiktaş'a getirilen ancak tam bu sırada geçirdiği kaza nedeniyle transferi gerçekleşmeyen Rüştü, uzun bir aradan sonra siyahbeyazlı formayı giyme şansına kavuşmuş oldu. Haftaya İstanbul'a gelerek üç yıllık sözleşmeyi imzalayacak olan Rüştü, senelik 750 bini garanti, 1.5 milyon euro alacak. Başarılı kaleci başkan Demirören'e; ligde ve Avrupa'da başarılo olma sözü verdi.

Hiç yorum yok: