Kartal için her şey ~ Bjk Beşiktaş Haberleri Çarşı Bjk Haber Bjk Haberleri Besiktas Karakartal

16 Mart 2008 Pazar

Kartal için her şey

Beşiktaş, Trabzonspor'u devirip liderlikteki 3. haftasına girmek amacında... Takımdaki slogan şu: Artık kayıpların telafisi yok.

Zirveyi kovalıyorlar
2002-2003 sezonundan bu yana şampiyonluk sevinci yaşayamayan Beşiktaş, bitime 9 hafta kala büyük bir avantajı elinde bulunduruyor... 26. haftaya lider giren Siyah-Beyazlılar, unvanını korumak için bugün sahaya çıkacak. Trabzonspor’u İnönü Stadı’nda ağırlayacak olan Kara Kartallar, beraberlik ya da yenilgi halinde büyük bir avantajı elinden kaçıracak, liderlik koltuğunu kaybedecek. Kazanması durumunda da şampiyonluğa bir adım daha yaklaşacak.

Bobo yedek bekleyecek
Teknik direktör Ertuğrul Sağlam, zorlu Trabzonspor karşılaşmasının planını belirledi. Genç çalıştırıcı, sakatlığından kurtulan ve Gençlerbirliği maçında attığı golle takımı kurtaran Bobo’yu yedek bırakacak. Forvette de Mert Nobre, Filip Holosko ikilisi görev yapacak. Orta sahayı daha güçlü tutmayı planlayan Ertuğrul hoca; Serdar Özkan, İbrahim Toraman ve Rodrigo Tello’yla mücadelenin kontrolünü eline almayı planlıyor.

Yıldızlara Sağlam’ kilit
Beşiktaş Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Trabzonspor’un etkili silahlarını adam markajıyla durduracak. Yattara’yı İbrahim Üzülmez ile durdurmayı planlayan başarılı çalıştırıcı, Umut Bulut’u ise Gökhan Zan ile savunacak. Baki Mercimek’ten hava toplarında hata yapmamasını isteyen genç hoca, savunmanın sağında görev yapan Ali Tandoğan’dan da sık sık ataklara katılmasını istedi.

Ceza sınırında 3 oyuncu var
Beşiktaş’ta, 3 futbolcu, bugünkü Trabzonspor karşılaşmasında sarı kart görmeleri halinde cezalı duruma düşecek. Siyah-Beyazlılar’da 3’er sarı kartı bulunan Mert Nobre, Gökhan Zan ve Serdar Özkan, kart görmeleri durumunda İstanbul BŞB ile Atatürk Olimpiyat Stadı’nda oynanacak maçta forma giyemeyecek.

Ekstra prim dağıtılmayacak
Sezon başında futbolcularla yapılan anlaşmaya göre, takım liderken alınan galibiyet için 6 bin, ikinci sıradayken 3 bin, üçüncüyken de bin 500 Euro prim dağıtılıyordu. Zorlu Trabzonspor karşılaşması öncesinde yönetimin ekstra prim uygulamasına gitmediği ve galip gelinmesi halinde yine 6’şar bin Euro prim verileceği bildirildi. Bilindiği gibi Galatasaray derbisi sonrasında 15’er bin Euro prim dağıtılmıştı.

Hiç yorum yok: