Beşiktaş - Trabzonspor ~ Bjk Beşiktaş Haberleri Çarşı Bjk Haber Bjk Haberleri Besiktas Karakartal

17 Mart 2008 Pazartesi

Beşiktaş - Trabzonspor

Kırmızı ve sarı kartların havada uçuştuğu derbide nefes kesen bir futbol ortaya çıktı. Beşiktaş, 5'te Nobre'nin golü ile öne geçti. 45+1'de Delgado, yaklaşık 30 metreden kullandığı füze gibi serbest atışta adeta Trabzonspor filelerindeki örümcek ağlarını aldı. Amatörce goller yiyerek Trabzonspor'u yakan Tolga topu fileler sarsıldıktan sonra görebildi. 79'da Aydın Karabulut, şık bir vuruşla skoru belirledi: 3-0. Dün Beşiktaş taraftarı, tribün şovları ile yine muhteşemdi!

Maçta 49'da İbrahim Toraman 2. sarıdan kırmızı kart gördü. Ardından 61'de Barış Memiş, 2. sarıdan atılarak Trabzonspor'u 10 kişi bıraktı. Bordo-mavililerde bir tek İbrahima Yattara sırtındaki formanın büyüklüğünün bilinci içinde sahada terinin son damlasına kadar mücadele ederken, diğer Trabzonlu oyuncular amatörler ordusu gibiydi. Rüştü'nün inanılmaz kurtarışlar yaptığı derbiyi kazanan Kara Kartal, liderliğini sürdürdü, futbolu ile ayakta alkışlandı.

8. harika
Sahasındaki son iki maçta Trabzonspor'a yenilen siyah-beyazlı takım, dün akşamki zorlu mücadeleyi kazanıp liderliğini korurken, rakibinden rövanşı almış oldu.

Beşiktaş, güçlü rakibi Trabzon'u yenip zirvedeki yerini korurken, İnönü Stadı'nda üst üste 8. galibiyetini elde etti. Siyah- beyazlı ekip, 8 maçta 23 gol atarken, kalesinde ise 9 gol gördü. Beşiktaş, İnönü'de ligde A.Gücü (3-1), G.Antep (3-1), Kasımpaşa (4-2), Ankara (3-2), G.Saray (1-0),kupada da Ankara (3-1), Ç. Rize (3-2) ve dün de Trabzon (3-0) maçlarını kazandı.

12 MAÇTA BERABERLİK YOK
Beşiktaş ayrıca, İnönü Stadı'ndaki son iki maçta mağlup olduğu Trabzon'dan, dünkü galibiyetle birlikte rövanşı da almış oldu. Bu arada siyah-beyazlı ekip, ligde oynadığı son 12 maçta hiç berabere kalmadı. Beşiktaş, 12 karşılaşmanın 11'ini kazanırken, 1'inde ise mağlup oldu. Beşiktaş 14'üncü haftada 1-1'lik Çaykur Rizespor maçında ligdeki son beraberliğini almıştı.

Hiç yorum yok: