Yorgun savaşçı ~ Bjk Beşiktaş Haberleri Çarşı Bjk Haber Bjk Haberleri Besiktas Karakartal

2 Eylül 2007 Pazar

Yorgun savaşçı

Zürih'i parçalayarak Şampiyonlar Ligi'nde gruplara adını yazdıran Beşiktaş, BJK İnönü Stadı'nda Kayseri ile golsüz berabere kaldı ve bu sezon ilk kez puan kaybetti. Siyah-beyazlılar, Kayserispor karşısında Bobo, İbrahim Toraman, Delgado, İbrahim Akın ve Koray ile buldukları sayısız gol pozisyonundan yararlanamadı.

Kayserisporlu Mehmet Eren'in 45. dakikada Beşiktaş kalesine plase vuruşunda topu çizgiden son anda Gökhan Zan çıkardı. Maçın son anlarında Gökhan Ünal'ın net bir gol pozisyonunda Hakan, kalesinde devleşti. Kayseri kalecisi İvankov da kurtarışları ile Beşiktaş'a geçit vermedi. Kara Kartal maç fazlasıyla lider oldu.

* Maçın 78. dakikası oynanırken, BJK İnönü Stadı'nın çimlerine süzülerek inen bir martı, golsüz akşamın en renkli görüntülerinden birini oluşturdu. Yaklaşık 1.5 dakika kadar sahada kalan martı, futbolcuların şaşkın bakışları arasında gökyüzüne kanat çırparak gözlerden kayboldu.Özellikle Tello, Ricardinho ve Delgado oyundan çabuk düşünce, Beşiktaş, İnönü'de bir puanla yetindi.

YILDIZLAR ŞAŞIRTTI
Bu sezon ligin ilk üç haftasında da galip gelen Beşiktaş ilk puanını Kayserispor'a kaybetti. Hafta içinde Devler Ligi ön elemesinde Zürih'le çok önemli bir maç oynayan Beşiktaş'ta o karşılaşmanın yorgunluğu dün akşam açıkça hissedildi. Özellikle Ricardinho, Tello ve Delgado gibi yıldızlar Kayseri önünde oyundan çok çabuk düştüler.

MAĞLUBİYETİ YOK
Teknik direktör Ertuğrul Sağlam bu üç oyuncuyu da maç içinde kenara aldı. Bu arada Beşiktaş lig tarihi boyunca Kayseri'ye İnönü'de yenilmeme geleneğini sürdürdü. Daha önce kendi sahasında oynadığı 12 maçın 11'ini kazanıp, 1'inde berabere kalan siyah-beyazlı ekip dün akşam da mağlup olmayarak rakibine karşı yenilmezlik sayısını 13'e çıkardı.

Hiç yorum yok: