" Bu Takım Arıza Yapmaz " ~ Bjk Beşiktaş Haberleri Çarşı Bjk Haber Bjk Haberleri Besiktas Karakartal

10 Ağustos 2007 Cuma

" Bu Takım Arıza Yapmaz "

"Nasıl bir takım oluşturduğumuzu herkes gördü. FC Sheriff maçında amacımız gol yememekti ve bunu da başardık. Görev verdiğim tüm oyuncular sıfır hata ile oynadılar. Daha yolun başındayız ve yapacak çok işimiz var."

BEŞİKTAŞ Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam’dan son 1 haftada 3 zorlu sınav veren siyah beyazlı oyunculara tam not... Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda FC Sheriff’le oynanan iki maçın arasında F.Bahçe ile karşılaştıklarını, buna rağmen Avrupa kupalarında yollarına devam ettiklerini hatırlatan Sağlam, "Oyuncularıma güveniyorum. Bu takım arıza yapmaz" dedi.

3-0 kazanıp, Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turuna adlarını yazdırdıkları FC Sheriff maçından sonra, Yıldırım Demirören, genel sekreter Kenan Öner, asbaşkan Celal Kolot, Ertunç Soğancıoğlu, Bülent Deriş, Halim Aydın, Mario Berk, Hüseyin Yücel’le bir durum değerlendirmesi yapan Sağlam, şunları söyledi:

Yolun başındayız
"Karşımızda, sahasında 33 maçtır kaybetmemiş, organize bir takım vardı. FC Sheriff, çok koşan, pres yapan, rakibi hırpalayan bir takım. Buna karşın, sahanın tek hakimiydik. Sezon başı olmasına rağmen 7 günde 3 maçtan başarıyla çıkan oyuncularımı tebrik ediyorum. Pazar günü Fenerbahçe’ye karşı mücadele verdikten sonra, böylesine önemli bir mücadeleden alnımızın akıyla çıktık. Nasıl bir takım oluşturduğumuzu herkes gördü. Amacımız gol yememekti ve bunu da başardık. Kalecimiz ve defansımız üzerlerine düşen görevi yaptılar. Gol yollarında da etkili olduk ve sahadan farklı skorla galip ayrıldık. Daha yolun başındayız ve yapacak çok işimiz var."

Beşiktaş’ın üst düzey bir takım olacağının sözünü veren Sağlam, şöyle devam etti: "Sezon başı programımız üst düzeydeydi. Görev verdiğim tüm oyuncular sıfır hata ile oynadılar. Sahada bazen sorunlarla karşılaşırsınız ama önemli olan o arızayı kısa sürede takımla birlikte gidermektir. "

Temelimiz sağlam
Sezona Konyaspor galibiyeti ile iyi bir başlangıç yapmayı hedeflediklerini anlatan Sağlam, sözlerini şöyle tamamladı: "Beşiktaş takımının iskeleti sağlam temeller üzerine kuruldu. Çalışmayan, isteksiz davranan oyuncuya forma vermem. Konyaspor maçında sahaya farklı bir kadroyla çıkacağız. Çünkü bazı oyuncularım yorgun düştü."

Hiç yorum yok: