" Beşiktaş günlüğü " ~ Bjk Beşiktaş Haberleri Çarşı Bjk Haber Bjk Haberleri Besiktas Karakartal

15 Ağustos 2007 Çarşamba

" Beşiktaş günlüğü "

Diatta da kadroda
Kartal'ın yeni transferi Diatta da İsviçre'ye götürüldü. Ertuğrul Sağlam, Diatta'nın takıma adapte olmaya başladığını, Zürih önünde ilk 11'de olmasa bile ilerleyen dakikalarda şans verebileceğini söyledi. Diatta'nın kısa zamanda tam kapasite ile hazır olacağı da belirtildi.

Sadece üç eksik
Beşiktaş'ta cezalı Tello ve İbrahim Kaş ile sakat olan Mehmet Yozgatlı dışında eksik yok. Genç kaleci Atilla, uzun süren sakatlığı geçen Burak ve Aydın Karabulut da İsviçre'ye götürüldü. Ertuğrul Sağlam 21 kişilik oyuncu kadrosundan 3 futbolcuyu bugün tribüne yollayacak.

Üst düzey koruma
Beşiktaş için İsviçre'de olağanüstü güvenlik önlemleri alındı. İstanbul Emniyet Müdürü Celalettin Cerrah da Beşiktaş kafilesiyle Zürih'e geldi. Üst düzey önlemler takım İsviçre'den ayrılana kadar sürecek. Kartal'ın stada gidiş gelişte kullanacağı güzergah da adeta abluka altına alındı.

Canazlar karşıladı
Zürih'te yaşayan Türk işadamı Sezai Canazlar dün Beşiktaş takımını kaldığı Hilton Oteli'nde karşıladı. Beşiktaş'ı Zürih'e her gelişinde ağırlayan işadamı Canazlar, Ertuğrul Sağlam ve Sinan Engin'e çiçek verdi. Canazlar, "Restauratlarım Beşiktaş'ın emrinde başarılar diliyoruz" dedi.

Birleşmiş Milletler!
Beşiktaş'ın bugünkü rakibi Zürih'te tam 12 yabancı var. Takımda yedek kaleci İtalyan Guatelli, Dominikli Barmettler, Finlandiyalı Schneider ve Lampi, Brezilyalı Cesar, Raffael ve Eudi Silva, Tunuslu Chikhaoui, Nijeryalı Okonkwo, Hırvat Stanic, Fransız Alphonse ve Hassli var.

Biletler satışta
Süper Lig'in ikinci haftasındaki Kasımpaşa maçının biletleri satışa çıktı. 19 Ağustos Pazar günü saat 21.45'te Olimpiyat Stadı'nda yapılacak karşılaşmada Beşiktaş'a doğu kapalı tribün, Kasımpaşa'ya batı numaralı tribün ayrıldı. Biletler iki takım taraftarı için de 25 YTL'den satılıyor.

Hiç yorum yok: