Beşiktaş Günlüğü ~ Bjk Beşiktaş Haberleri Çarşı Bjk Haber Bjk Haberleri Besiktas Karakartal

11 Ağustos 2007 Cumartesi

Beşiktaş Günlüğü

Akın ve Baki için af çıktı
Teknik direktör Ertuğrul Sağlam, takımdan gönderilmesi gündemde olan İbrahim Akın ile Baki'ye bir şans daha verdi. Sağlam, bu iki oyuncuya "Kendinizi göstermeniz, takıma faydalı olmanız için size fırsat verdim. Çok çalışıp bu şansı kullanmalısınız. Beni utandırmayın" dedi.

Yeni hoca yeni umut
UEFA,
yeni sezon için Turkcell Süper Lig'le ilgili yaptığı değerlendirmede, Beşiktaş'ın 2002- 2003'ten bu yana şampiyon olamadığını belirterek "Beşiktaş, yeni teknik direktör Ertuğrul Sağlam ve yapılan yeni transferlerle birlikte kötü gidişe dur demek istiyor" yorumunda bulundu.

Taraftara çağrı var
Beşiktaş Genel Sekreteri Kenan Öner, sezonun ilk maçı için siyah-beyazlı taraftara çağrıda bulundu. Kenan Öner, "Taraftarlarımızın ilk maçta tribünleri tıklım tıklım doldurmalarını ve takımı desteklemelerini istiyoruz. Beşiktaş, taraftarının desteğiyle başarıya ulaşacaktır" dedi.

Tello'dan iddialı sözler
Beşiktaş'ın yeni transferlerinden Tello, yeni sezonun ilk maçını kazanmak için tüm güçleriyle mücadele edeceklerini kaydetti. Tello "Konyaspor'u yenmek ve lige iyi başlamak istiyoruz. Umarım kendi sahamızda farklı bir galibiyet alır ve taraftarımızı sevindiririz" diye konuştu.

Transferi düşünemem
Fransa'nın St. Etienne kulübünden teklif alan Gökhan Zan, "Şu anda transferi değil Beşiktaş'ın başarısını düşünüyorum. Aklımda sadece lig ve Şampiyonlar Ligi ön eleme maçları var" dedi. Siyah-beyazlı futbolcu, transfer kararını yönetimin vereceğini de sözlerine ekledi.

Övgülerden şımarmam
Siyah-beyazlı ekibin genç yeteneği Serdar Özkan, aldığı övgüler nedeniyle başının dönmesinin söz konusu olmadığını belirtti. Serdar Özkan "Benimle ilgili güzel şeyler duymak ve okumak elbette gurur verici. Ancak bu övgüler nedeniyle şımaracağım endişeleri de yersiz" dedi.

Hiç yorum yok: