" Beşiktaş Günlüğü " ~ Bjk Beşiktaş Haberleri Çarşı Bjk Haber Bjk Haberleri Besiktas Karakartal

16 Temmuz 2007 Pazartesi

" Beşiktaş Günlüğü "

Her an bitebilir
Beşiktaş Futbol Şube Sorumlusu Celal Kolot, transfer için endişelenilmemesini söyledi. Yeni futbolcunun hafta içi kampa katılabileceğini belirten Kolot "Birkaç oyuncu ile görüşüyoruz. Hocamız bunlardan birini istedi ama diğerleri ile de görüşüyoruz" dedi.

Koray Avcı çok hırslı
Beşiktaş'ta yeni sezon hazırlıkları sürerken, kampın yıldızı Rüştü ile birlikte Koray oldu. Temposu, hırsı ve çalışkanlığıyla dikkat çeken deneyimli futbolcu, kamp süresince 4 kilo verirken, takımın şu anda en formda oyuncusu olarak gösterildi.

Yakışanı alacağız
Siyah-beyazlıların Avusturya kampına önceki gün katılan Beşiktaş Genel Sekreteri Kenan Öner, herkesin tanıdığı bir yıldızı kardolarına katacaklarını ifade etti. Öner, Beşiktaş camiasına yakışacak bir futbolcunun peşinde olduklarını sözlerine ekledi.

Rico'ya dava açıldı
Beşiktaş'ın sambacısı Ricardinho'nun başı vergi kaçakçılığından dolayı derde girdi. Rio Federal Savcılığı, yıldız oyuncunun Beşiktaş'tan aldığı ücretin taksitlerini ülkeye sokmadığını ve paranın yasadışı yollardan Brezilya'ya getirildiğini ifade etti.

Açıklığa kavuşturdu
İdmanda şortunu indirerek dikkatleri üzerine çeken Cisse, yanlış anlaşıldığını söyledi. Fransa'daki idmanlarda iki ayağının arasından top geçerse, eşofman üstünü çıkartıp ayaklarına bağladığını söyleyen Cisse "Bilsem bu hareketi yapmazdım" dedi.

Hiç yorum yok: