" Beşiktaş Günlüğü " ~ Bjk Beşiktaş Haberleri Çarşı Bjk Haber Bjk Haberleri Besiktas Karakartal

6 Temmuz 2007 Cuma

" Beşiktaş Günlüğü "

6 yabancı yeterlidir
Başkan Yıldırım Demirören, Türk futbolunda yabancı oyuncu sayısının artırılmasına karşı olduğunu yineledi. Demirören, "Türk futbolcusunun yeteneklerini sergileyebilme ve kendini gösterebilme imkânları kısıtlı olmamalı. Mevcut yabancı sayısı yeterlidir" şeklinde konuştu.

Mercimek takımda!
Siyah-beyazlı ekibin başarılı savunma oyuncusu Baki Mercimek, takımla birlikte çalışmalara başladı. Baki, "Sakatlığım nedeniyle bir süre takımdan ayrı kaldım. Şimdi ise iyiyim. Avusturya kampının ardından tam olarak hazır duruma geleceğime inanıyorum" dedi.

Sıcaktan bunaldılar
Günde çift idman yaparak hazırlıklarını sürdüren Beşiktaşlı futbolcular, sabahki çalışmanın ardından tedavi havuzunda bir süre şakalaştı. Gökhan Zan, belinden aşağısını havuza sokan tüm arkadaşlarını ıslatırken, Rüştü ise Gökhan'ın önüne gelerek onu suyla adeta yıkadı.

Atilla da borsada
Beşiktaş, Altay'dan aldığı kaleci Atilla'nın transferini borsaya bildirdi. Yazıda, "Atilla Özmen 2007- 08 sezonu sonuna kadar kiralanmıştır. Özmen'e 100 bin YTL garanti para ve maç başına 11'e girerse 10 bin, 18'e girerse 5 bin, 3. kaleci olursa 2 bin 500 YTL ödenecek" denildi.

Akın'dan iyi haber
Tigana tarafından kadro dışı bırakılan ve ardından affedilen İbrahim Akın'ın düz koşulara başlaması teknik kadroyu sevindirdi. Fizyoterapist eşliğinde çalışmalarını sürdüren İbrahim, "Kondisyon eksiğimi giderdikten sonra takıma katılacak ve lige kadar hazır olacağım" dedi.

İhale için son 7 gün
Futbol Federasyonu, Beşiktaş ile F.Bahçe arasında 5 Ağustos'ta Almanya'da oynanacak Süper Kupa finalinin, Türkiye sınırları içindeki yayın hakkını kapalı zarf usulü ihale ile devredecek. Tekliflerin kapalı zarf içinde en geç 13 Temmuz saat 18.00'e kadar verileceğini ifade edildi.

Hiç yorum yok: