" Sergen Yalçın Yuvaya Dönüyor" ~ Bjk Beşiktaş Haberleri Çarşı Bjk Haber Bjk Haberleri Besiktas Karakartal

25 Haziran 2007 Pazartesi

" Sergen Yalçın Yuvaya Dönüyor"

Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören, Etimesgut Şekerspor’dan ayrılan tecrübeli yıldız konusunda yapılan baskılara kayıtsız kalmadı. Demirören, Sergen’in dönüşü için yeşil ışık yaktı.

BEŞİKTAŞ’ta Sergen Yalçın heyecanı...
Alt yapısından yetiştiği siyah beyazlı takımdan iki kez ayrılmak zorunda kalan tecrübeli yıldız yuvaya dönüyor. Geçtiğimiz günlerde Etimesgut Şekerspor’dan ayrılan ve bonservisi elinde olan Sergen için Beşiktaş’a bağlı dernek ve grupların yaptığı baskı sonuç verdi ve kulüp başkanı Yıldırım Demirören, tecrübeli yıldıza yeşil ışık yaktı. Sergen Yalçın’ın 100. yılda siyah beyazlı takımı zirveye çıkardığını belirten asbaşkan Numan Ceyhan, "Ben ve çocuğum Sergen yüzünden Beşiktaş sevdalısı olduk. Sergen konusunda teknik direktörümüz Ertuğrul Sağlam ve yönetim kurulumuz olumlu rapor verirse, geri dönmemesi için hiçbir neden olmaz.

İmza kampanyası başlattılar.

Sergen, F.Bahçeli Alex gibi lider bir oyuncu. Bonservisi de elinde. Sokağa atacak paramız yok. Onu alırsak akıllı bir iş yapmış oluruz" dedi. Bu arada Mecidiyeköy ve Gölcük Beşiktaşlılar Derneği, Sergen Yalçın’ın siyah beyazlı takıma dönmesi için imza kampanyası düzenleyip başkan Yıldırım Demirören’e baskı yapmaya başladılar. Sergen’e kapılarının açık olduğunu söyleyen asbaşkan Levent Erdoğan, "Hiçbir Beşiktaşlı onu istememezlik etmez. O, Beşiktaş’ın zeki çocuğu. İstediği zaman istediği maçı aldıracak güçte. Parasal hiçbir sorun çıkartacağını zannetmiyorum. Başkanımız Yıldırım Demirören’in bu konuda hassas davranacağını ümit ediyorum" dedi.

Kaynak : Hürriyet

Hiç yorum yok: