"İmza an Meselesi!" ~ Bjk Beşiktaş Haberleri Çarşı Bjk Haber Bjk Haberleri Besiktas Karakartal

14 Haziran 2007 Perşembe

"İmza an Meselesi!"

Makalele

Başkan el koyduYabancı transferde önce Tello’yu renklerine bağlayan Beşiktaş, asıl bombayı patlatmak üzere...

Daha önce İngiltere’ye giden Abdi Celalettin Kolot ve Mario Berk’ten sonra önceki gün apar topar Londra’ya uçan Başkan Yıldırım Demirören dün Chelsea’nin yıldızı Claude Makelele’yle masaya oturdu.

Ancak Fransız futbolcunun Tunuslu menacerinin Paris’te bulunması ve araya farklı bir menacerin girip fiyat arttırması üzerine sorun yaşandı. Olumsuz durumu farkeden Makelele menaceri Jamel Mohammed’i Londra’ya çağırdı.The Times da yazdıChelsea’yle bonservis sorununu çözeceğinin garantisini veren Fransız futbolcu, Beşiktaş’tan yıllık 2.5 milyon Euro istedi.

Siyah-Beyazlı yetkililer ise yıllık 1.8 milyon Euro önerip hemen imza atılmasını teklif ettiler. Beşiktaşlı idarecilerin Makelele için 2.5 milyon Euro’ya kadar fiyat yükseltebilecekleri öğrenildi. Bu arada İngiliz basını da Beşiktaş ile Makelele’nin anlaşmak üzere olduğunu manşetlere taşıdı. The Times, “Makelele, Beşiktaş için İstanbul’a gidiyor” yorumunu yaptı.

Kupa avcısı!Real Madrid, Chelsea ve Fransa’nın formasını giyen Makelele, ispanya Ligi, İngiltere Ligi, Şampiyonlar Ligi, Dünya Kupası ve Avrupa Şampiyonluğu gibi kupaları kaldırdı.

Hiç yorum yok: